ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

H πολιτική αλητεία απο τα δυο κόμματα της συμφοράς στο Ζενίθ. Αθωώνουν και τον αρχικλεφταρά Ποπάϋ του πασόκ !!!

Προχωρούν σε παραγραφή των κακουργημάτων Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λιγκάρντ

Την συγκεκριμένη είδηση, προφανώς, δεν πρόκειται να την ακούσετε από τα κανάλια της διαπλοκής, τα οποίαπροσφάτως πήραν «δώρο» από την κυβέρνηση τσάμπα άδειες. Δεν πρόκειται να την ακούσετε, γιατί ο συγχρονισμός της με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, μόνο σημαντικά ερωτήματα - ρητορικά βέβαια - μπορεί να δημιουργήσει.
Καταρχάς, όμως, να παραθέσουμε την είδηση, πριν προβούμε στους όποιους απαραίτητους σχολιασμούς. Ο ειδικός ανακριτής Ιωσήφ Τσαλαγανίδης απέστειλε ερώτημα προς τον Άρειο Πάγο,

ώστε να αποφανθεί αν έχει υπάρξει παραγραφή των κακουργημάτων του πρώην υπουργού, σχετικά με την περιβόητη Λίστα Λαγκάρντ. Όπως αναφέρετε σχετικά υπάρχει ζήτημα με την βουλή της μίας ημέρας που προέκυψε μετά τις πρώτες εκλογές του 2012, η οποία διαλύθηκε αμέσως μετά για να γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν αβίαστα από την παραπάνω είδηση είναι προφανώς πολλά. Κατά πρώτον εξετάζεται μία δεύτερη άποψη σχετικά με τις σκοπιμότητες πίσω από την διεξαγωγή επαναληπτικών εκλογών, οι οποίες είχαν ως πρώτο τους στόχο την μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, μέσω της πόλωσης και της επιχειρήσεως συκοφάντησης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή που στήθηκε στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο εκλογών. Τώρα πλέον ανοίγεται μία άλλη διάσταση σχετικά με αυτές τις σκοπιμότητες, αφού αν ο Άρειος Πάγος αποφανθεί ότι έχουν παραγραφεί τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου, αυτό θα ισχύσει για όλα τα σκάνδαλα που διεξήχθησαν την κοινοβουλευτική περίοδο της κυβερνήσεως Παπανδρέου και της κυβερνήσεως Παπαδήμου.
Κατά δεύτερον δημιουργούνται βασικά ερωτήματα σχετικά με τον συγχρονισμό της ερωτήσεως περί παραγραφής των κακουργημάτων Παπακωνσταντίνου και των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η επιτροπή για την Λίστα Λαγκάρντ, με τα όσα τραγελαφικά σημειώθηκαν γύρω της, άρχισε σχεδόν με την έναρξη της παρούσας κοινοβουλευτικής περιόδου και κατέληξε στην αθώωση των Βενιζέλου και Παπανδρέου, μέσω της προκλητικής συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την συγκάλυψη τους, αλλά και την παραπομπή του Παπακωνσταντίνου στην Δικαιοσύνη. Από τις πρώτες ημέρες εκείνης της επιτροπής, ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, είχε μιλήσει για παραγραφή της υποθέσεως.
Τότε δεν ερευνήθηκε το ενδεχόμενο παραγραφής των αδικημάτων και δεν ερευνήθηκε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Έπρεπε το σύστημα να δημιουργήσει μία ψευδεπίγραφη εικόνα ότι δήθεν αντιμετωπίζει την διαφθορά, προκειμένου να μην γιγαντωθούν ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, η οποία εκφράζει την θέληση του Ελληνικού Λαού για κάθαρση. Έτσι τώρα που το καθεστώς επιχειρεί την καταστολή της Χρυσής Αυγής, δεν χρειάζεται να τηρεί τα επικοινωνιακά προσχήματα, έτσι προχωρά στην παραγραφή των κακουργημάτων Παπακωνσταντίνου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου