ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η Βουλή αποφασίζει για την άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου *** Κι εμείς στέλνουμε μήνυμα προς τα πολιτικοποιημένα σαπρόφυτα Δημοσίου και ΔΕΚΟ που “απειλούν” !!!


Για την προτροπή του προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον πασοκοδήμαρχο τέως αμαρτωλό τέκνο του άθλιου “εκσυγχρονιτικού” μπλοκ Χ. Πάχτα !!! Η Βουλή καλείται να αποφασίσει λοιπον για την άρση ή μη της ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου !!!

Ρε πειθήνια δικαστάκια των δωσίλογων κυβερνήσεων, το ΕΘΝΙΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;
Το “λιντσάρισμα” που είπε ο Καμμένος, σας μάρανε; ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ … !!!




ΑΕΡΓΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΥΛΙΕΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΕΝΑ) ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΕΚΟ:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ (ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ) ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ … ΑΠΕΙΛΟΥΝ !!!
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ…..
ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ mr. TOMSSEN (ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΥΠΕΡΣΙΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΟΥΜΕ….
ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ Ν’ ΑΠΕΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ “ΚΑΙΕΙ” …
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΑΥΤΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΑΘΩΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ …..
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ …
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου