ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: “ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ!” ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: “ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ”! ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!


Το “κολασμένο τρίμηνο” που είχε πει ο Βενιζέλος ως Υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου το Σεπτέμβριο του 2011, έγινε “οι επόμενοι μήνες θα είναι κόλαση” από το Γ. Στουρνάρα! Πλέον δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, δεν αλλάζουν ούτε την φρασεολογία τους! Αυτό μας τρομάζει γιατί δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πως μετά την φράση Βενιζέλου ακολούθησαν:
Η τρομερή ιδέα για το χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ
Το δημοψήφισμα Παπανδρέου
Η “φυτευτή” μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου
Kαι τέλος το κούρεμα – καταστροφή της πατρίδας μας μέσω του εγκληματικού PSI

Όσοι επιβιώσουμε αυτής της “κολασμένης περιόδου”... που μας επιβάλλουν οι υπουργοί οικονομικών της χώρας μας ας απαιτήσουμε να απαγορευτεί ή χρήση της λέξης σύνθημα – ΚΟΛΑΣΗ – και τα παράγωγά της από τους υπουργούς οικονομικών!

Και για να χαριτολογήσουμε την δυστυχία μας, ακόμη καλύτερα ας απαγορευτεί το ίδιο το υπουργείο οικονομικών και ας ισχύσει το αυτό και για το υπουργείο εργασίας επίσης!

Τι να το κάνεις το υπουργείο εργασίας όταν δεν έχεις εργαζόμενους, τι να το κάνεις το υπουργείο οικονομικών όταν στα ταμεία δεν έχεις μία!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου