ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας με μπλούζα του UCK

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙΔΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.
 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ..ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

                     

Σε αυτόν τον «ποδοσφαιριστή» ήθελαν να δώσουν την ελληνική υπηκοότητα για να παίζει στην Εθνική…



Αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η φωτογραφία του παίκτη του ΠΑΟΚ Εργκύς Κάτσε με μπλούζα που φέρει το λογότυπο του UÇK (Απελευθερωτικός Στρατός Κοσόβου).



Η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους φιλάθλους τις ομάδας του γεγονός που ανάγκασε τον Αλβανό μέσο να δηλώσει πως η μπλούζα δεν είναι καν δική του και μόλις πληροφορήθηκε πως η φωτογραφία αναρτήθηκε στο facebook θέλησε να την αφαιρέσει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κάτσε:

«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σήμαινε η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις το έμαθα, την έσβησα. Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι».

Εμάς πάντως η δήλωσή του ότι δεν γνώριζε δεν μας πείθει καθόλου καθώς στην μπλούζα εκτός από τα αρχικά UCK γράφει και ολογράφως στην αλβανική γλώσσα "Απελευθερωτικός Στρατός Κοσόβου". Θέλει να μας πει δηλαδή πως δεν ήξερε να διαβάσει αλβανικά;! Έστω κι αν υποθέσουμε πως δεν ήξερε, δεν ρώταγε;;!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου