ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τα κωλόπαιδα των ΜΜΕ για τον αντιρατσιστικό νόμο.

Όχι ότι δεν το δούλευαν τόσα χρόνια, αλλά τις τελευταίες μέρες λύσσαξαν οι ομοφυλόφιλοι παρουσιαστές ειδήσεων των ανθελληνικών, ελληνόφωνων ΜΜΕ.
Τα κατασκευασμένα δικά τους γκάλοπ, δυο τρεις ξυλοδαρμοί λαθρομεταναστών  φτάνουν στους μπάσταρδους  να σπιλώσουν όλο τον Ελληνικό λαό με το χαρακτηρισμό του ρατσιστή, ώστε το νομοσχέδιο να περάσει χωρίς την παραμικρή αντίδραση.Στην πρωινή εκπομπή του ελεεινού MEGA ο...
...αντιεισαγγελέας εφετών κ.Φλωρίδης έκανε το "λάθος" να αναφέρει ότι οι μετανάστες είναι λαθραίοι και λόγο της ιδιότητάς του γνωρίζει τα εγκλήματα των τελευταίων ετών που διαπράττουν οι "αδικημένοι" λαθρομετανάστες.Ανέφερε χαρακτηριστικά τις εκτελέσεις των Ελλήνων απο τους λαθραίους  για λίγα ευρώ. Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση κόπηκε για διαφημίσεις. Λόγο της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας η οποία αυξάνεται μέρα με τη μέρα η λαίλαπα , εξουσία και ΜΜΕ, του Ελληνικού κράτους, αποφάσισε να νομοθετήσει υπέρ των εισαγόμενων σφαγέων. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία αντίδραση, καμία σκέψη για άμυνα απο την πλευρά των Ελλήνων , είναι παράνομο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου