ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

"Ομοφοβικός" και ο Αλαίν Ντελόν.


Μετά την Γιέλενα Ισινμπάγιεβα, και ο Αλαίν Ντελόν μπαίνει στην μαύρη λίστα των απανταχού υποστηρικτών των ομοφυλόφιλων. (αν και βρισκόταν στις μαύρες λίστες των "προοδευτικών" από παλιά, λόγω Λε Πεν και Front National) Όπως πληροφορούμαστε από (ανυπόγραφο, φυσικά) άρθρο στο καθεστωτικό Πρώτο Θέμα, ο Αλαίν Ντελόν προχώρησε σε "ομοφοβικό παραλήρημα" (!) επείδη, άκουσον-άκουσον, δήλωσε ότι "η ομοφυλοφιλία πάει κόντρα στην φύση"!

Ο 77χρονος ηθοποιός συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής «C à vous» του καναλιού France 5, όπου τοποθετήθηκε γύρω από το θέμα των γάμων μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ γράφει ότι με όσα δήλωσε ο Ντελόν άφησε… «άφωνη την παρουσιάστρια Αν-Σοφί Λαπί».

«Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν υπάρχουν πια διαφορές, δεν υπάρχει πια σεβασμός. Δεν έχω κάτι με τους γκέι που τα βρίσκουν, όμως, εμείς οι άνδρες είμαστε φτιαγμένοι για να αγαπούμε τις γυναίκες», δήλωσε.

Ο Γάλλος ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι αντίθετος στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας Figaro δήλωσε πως αδιαφορεί παντελώς για τους ομοφυλόφιλους, παρόλα αυτά δε συμφωνεί με τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και συμπλήρωσε πως παρότι πολλοί του λένε να «εκμοντερνιστεί» εκείνος αρνείται πεισματικά να δεχθεί την εποχή που πάει κόντρα στη φύση.

Άλλος ένας «οπισθοδρομικός» «ομοφοβικός» «φασίστας» λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου