ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών που με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών προέβαινε σε αγορές

Εξαρθρώθηκε από το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας σπείρα αλλοδαπών που με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών προέβαινε σε αγορές προϊόντων από καταστήματα της Αττικής....


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν το πρωί της 12ης Φεβρουαρίου στις Αχαρνές τρεις Ρουμάνοι ηλικίας 26, 27 και 28 ετών, μέλη της σπείρας, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει με χρήση πλαστής πιστωτικής κάρτας να αγοράσουν συσκευή κινητού τηλεφώνου από κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας στην ίδια περιοχή. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις συλληφθέντες είχαν συστήσει, εδώ και τέσσερις μήνες τουλάχιστον, εγκληματική ομάδα η οποία συστηματικά και με τη χρήση μεγάλου αριθμού πλαστών πιστωτικών καρτών, διάφορων τραπεζών, προέβαινε σε συναλλαγές για την αγορά καταναλωτικών αγαθών από καταστήματα της Αττικής. 

Όπως εξακριβώθηκε από τα Τμήματα Καρτών διάφορων Πιστωτικών Ιδρυμάτων, η σπείρα κατά το τελευταίο τετράμηνο επιχείρησε συναλλαγές συνολικού ύψους 36.767,85 ευρώ.
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν 20 πλαστές πιστωτικές κάρτες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συσκευές κινητών τηλεφώνων και αποκόμματα συναλλαγών.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

dimotikosafari
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου