ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ»!


albanians
Προς Κυβέρνηση Αντωνάκη και λοιπούς υπερασπιστές των κακόμοιρων λαθρομεταναστών. Είστε κατ’ ελάχιστον οι ηθικοί αυτουργοί (Εγκαλείται η κυβέρνησή σας από τα ξένα μέσα ως εκείνη που συγκαλύπτει ανομίες λαθραίων) στο έγκλημα που συντελείται στην Βαριά Βιομηχανία της Χώρας μας, τον Τουρισμό και οι καθ’ όλα υπεύθυνοι για την δυσφήμιση του προϊόντος, προκαλώντας την ανάσχεση των επισκεπτών από το Εξωτερικό, γιατί αντί της Ελληνικής Φιλοξενίας και του Ήλιου, τους αναμένει η επιτροπή Υποδοχής των Αλβανών βιαστών και των παράνομων εργαζομένων.
Διαβάστε τα Κατορθώματα σας. 
Σε νέο δημοσίευμα-βόμβα η Daily Mail πυροδοτεί εκ νέου αντιδράσεις και
εγείρει εύλογα ερωτηματικά. Μέσω ενός αποκαλυπτικού δημοσιεύματος καταγγέλλει ότι οι ελληνικές Αρχές αποκρύπτουν την αλήθεια σχετικά με τα πραγματικά ποσοστά των βιασμών, γιατί φοβούνται για την εικόνα του τουρισμού, με αφορμή τον βιασμό μιας 13χρονης από τη Σκωτία από έναν 18χρονο Αλβανό στην Κέρκυρα.
Στο δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο «Έφηβη βιάστηκε σε ελληνικό νησί», η βρετανική εφημερίδα  αναφέρει πως ο 18χρονος Αλβανός αφού επιτέθηκε στη 13χρονη, την παρέσυρε σε μία απομονωμένη περιοχή. Τελικά, ο δράστης συνελήφθη και η οικογένεια της ανήλικης επέστρεψε στη Σκωτία με τη Daily Mail να καταγγέλλει πως υπάρχουν αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες «οι ελληνικές αρχές κρύβουν τα πραγματικά στατιστικά των βιασμών, επειδή φοβούνται για τον τουρισμό στην Ελλάδα».
Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πέντε περιστατικά βιασμών στην Κέρκυρα μέσα σε μόλις τρεις μήνες σύμφωνα με στοιχεία του υπ. Εξωτερικών της Βρετανίας υποστηρίζοντας πως «υπάρχει ανησυχία για την ασφάλεια στην Κέρκυρα και άλλα ελληνικά νησιά, τα οποία αποτελούν αγαπημένους προορισμούς για χιλιάδες Βρετανούς κάθε χρόνο».
πηγή: xeironioslavi. blogspot, gr
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου