ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Βελιγράδι: Συγκέντρωση Σέρβων μισθοφόρων για υποστήριξη του Άσαντ


Η φωτό που έχει αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα της Σερβίας 
Σεπτέμβριος 1, 2013.

Σέρβοι που αντιδρούν στην αμερικανική επέμβαση στη Συρία, μέσω κοινωνικών δικτύων έχουν δημιουργήσει μια κινητοποίηση που σκοπό έχει τη συγκέντρωση τους έξω από την πρεσβεία της Συρίας στο Βελιγράδι.

Η συνάντηση των Σέρβων που επιθυμούν να πολεμήσουν υπέρ του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30, μπροστά από την συριακή πρεσβεία στο Βελιγράδι, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης. 

Στην ανακοίνωση, της πρωτοβουλία αυτής, τονίζεται ότι «για τις προειδοποιήσεις των επιθέσεων από το ΝΑΤΟ εναντίον της Συρίας και του λαού της, οργανώνουμε συγκέντρωση συμπαράστασης μπροστά από την πρεσβεία της Συρίας, στην οδό Αλεξάντερ Σταμπολίσκι 13 (στο γήπεδο Μαρακανά) για να υπογράψουμε υπέρ της υποστήριξης του λαού της Συρίας και του ηγέτη της, Μπασάρ αλ Άσαντ και σας προσκαλούμε να στείλετε επιστολή αλληλεγγύης, αφού ο σερβικός λαός είχε μια τέτοια εμπειρία το 1999».


Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές σχετικά με τη θέση της κυβέρνησης και του σερβικού κράτους για τις εξελίξεις στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου