ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Περιπολικό ξέμεινε από βενζίνη!


Ήρθε περίπου σαράντα χιλιόμετρα για να προμηθευτεί καύσιμα και άμεσα θα έπρεπε να...

επιστρέψει, όμως μόλις έφθασε στο? τσακ για να βάλει βενζίνη, τον ενημέρωσαν πως μόλις η «κάνουλα» είχε στερέψει και δεν είχε άλλο. Το ζήτημα όμως είναι πως δεν είχε βενζίνη ούτε για να επιστρέψει εκεί από όπου είχε ξεκινήσει.

Πραγματικά τραγελαφικές πλέον είναι οι καταστάσεις που καταγράφονται λόγω της οικονομικής κρίσης στην ΕΛ.ΑΣ., όσον αφορά κυρίως την προμήθεια καυσίμων. Εξαιτίας των μεγάλων οφειλών του κράτους προς τους....... συνεργαζόμενους πρατηριούχους σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Αχαΐα, οι αστυνομικοί ? οδηγοί των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. είναι υποχρεωμένοι να φθάσουν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤχ) στην Πάτρα για να προμηθευτούν βενζίνη.



Το παραπάνω περιστατικό κατεγράφη, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, προ ημερών, όταν αστυνομικός από την Υποδιεύθυνση Αιγίου ήρθε στην Πάτρα με το περιπολικό για να προμηθευτεί καύσιμα.



Όταν έφθασε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο ΚΕΤχ, περίμενε τη σειρά του, καθώς μπροστά ήταν και άλλοι συνάδελφοί του, όμως μόλις έφθασε η ώρα να προμηθευτεί καύσιμα, ο στρατιώτης τον ενημέρωσε πως μόλις αυτά? στέρεψαν.



Το ζήτημα όμως είναι πως, το περιπολικό δεν είχε βενζίνη ούτε καν να επιστρέψει στη βάση του στο Αίγιο. Έτσι παρέμεινε στο χώρο του Κέντρου, ο αστυνομικός ενημέρωσε την υπηρεσία του και συνάδελφοί του τον παρέλαβαν για να τον γυρίσουν πίσω στο τμήμα του.





patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου