ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Νέο σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ: Εκπαιδευτικός αργόμισθος επί δεκαετίες στο δημόσιο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πετράκος...!!


ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ BEST TV...


Κυριολεκτικά σάλος έχει δημιουργηθεί απο χθές το βράδυ στην Πελοπόννησο μετά τις καταγγελίες του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Best για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Θανάση Πετράκο.

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ. Νίκος Μπελόγιαννης ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων σε μία ασυνήθιστη για τον ίδο έκρηξη κατηγόρησε τον βουλευτή για χρόνια αργομισθία εις βάρος του δημοσίου.

Ο κ.Μπελόγιαννης μεταξύ άλλων πολύ σοβαρών καταγγελιών που έκανε με αφορμή τους πανηγυρισμούς του βουλευτή διότι έκοψε λεφτά απο την περιφέρεια Πελοποννήσου είπε και τα εξής:

Πες όμως στον κόσμο θα πανηγύριζες και θα τα έκανες αυτά αν δεν υπήρχε «κόκκινη κάρτα» από την περιφέρεια στον μέντορα σου εκδότη Ντίνο Πλεμμένο(Ελευθερία) που έχει πάει και την περιφέρεια στα δικαστήρια για το θέμα του «μπεζαχτά»;

Όσον αφορά την διασπάθιση του κρατικού χρήματος που τόσο πολύ όψιμα ενδιαφέρεσαι ενημέρωσε τον κόσμο κ Πετράκο πόσα χρόνια έχεις να διδάξεις σαν εκπαιδευτικός που είσαι και πόσα χρόνια παίρνεις χρήματα από το κράτος αποσπασμένος στην Θεσσαλονίκη για τα κομματικά σου συμφέροντα που τα εκτελούσες στην Μεσσηνία και υποτίθεται ότι ήσουν στην Θεσσαλονίκη... Φτάνει πια η υποκρισία κ Πετράκο αυτή μας έκανε να μην έχουμε να πληρώσουμε ούτε το ρεύμα μας εμείς όλοι που περνάμε το Γολγοθά μας από παιδιά και το μόνο κακό που κάναμε ήταν ότι δουλεύαμε και δουλεύουμε σχεδόν 24 ώρες σε ένα κράτος που δυστυχώς ευημερούν οι συνδικαλιστές….”

Οι καταγγελίες προφανώς αφήνουν έκθετο τον βουλευτή και σήμερα κάνουν τον γύρο της Πελοποννήσου προκαλώντας τεράστια ηθικά ζητήματα..και για τον ίδιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις αφου ο βουλευτής οφείλει να αποδείξει ότι δεν ήταν αποσπασμένος επι σειρά ετών στο γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να έχει ποτέ πατήσει στην εκλογική περιφέρεια του βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ερώτημα θα γίνει και στον υπουργό παιδείας κατά πόσο ο κ.Πετράκος που είναι μόνιμος εκπαιδυετικός έχει υπηρετήσει και πότε στο σχολείο στο οποίο διορίστηκε..! moriasnews.gr

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου