ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΗ;

Πρωινές πληροοφορίες μέσα από τον Κορυδαλλό και με αφήγηση δεσμοφύλακα έγινε γνωστό ότι χθες, μετά από έρευνα, βρέθηκε περίστροφο.







Το είχαν περάσει κομμάτι - κομμάτι και αμέσως άρχισαν οι ανακρίσεις για το πως πέρασε το περίστροφο και για ποιο σκοπό το ήθελαν αυτοί που το πέρασαν.
Η ανεύρεση του περιστρόφου ανησύχησε ιδιαίτερα τον Άκη και την παρέα του και αμέσως το συνδύασαν με τον πρόσφατο θάνατο του συνεργάτη τους, Βλάσση Καμπούρογλου που βρέθηκε νεκρός προ ημερών σε ξενοδοχείο της Τζακάρτα.
Το περίεργο αυτό γεγονός φυλάσσεται μυστικό από τις διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Σπύρου Καρατζαφέρη, τις οποίες αποκάλυψε πριν λίγο στο Εκκεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ, ο προφυλακιστέος για την υπόθεση των μιζών, κ. Σμπώκος είναι έντρομος μετά τον εντοπισμό περιστρόφου στον Κορυδαλλό, όπως πρώτο αποκάλυψε το spirospero.gr.
Να θυμίσουμε ότι το περίστροφο βρέθηκε "λυμένο" και όλοι το συνέδεσαν με τον μυστηριώδη θάνατο του Βλάσση Καμπούρογλου στην Τζακάρτα που όλοι έπσεπυσαν να αποδώσουν σε αυτοκτονία, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται τελικά. "Ο Άκης από την πλευρά του, κοιμάται με το ένα μάτι ανοικτό", κατέληξε ο δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου