ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ντροπή σας ρε!



Στο ακριτικό νησί του Καστελορίζου,μαθητές, γονείς και Δήμος αποφάσισαν το κλείσιμο του Γυμνασίου και Λυκείου, αφού λείπουν οι μισοί καθηγητές!
Από το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι κενές οι...


 θέσεις 2 φιλόλογων καθηγητών, 1 Πληροφορικής, 1 Αγγλικών, 1 Γαλλικών και 1 Καλλιτεχνικών, με αποτέλεσμα οι μαθητές να κάνουν καθημερινά μάθημα μόνο 2 – 3 ώρες! Σημειώνεται ότι κενές παραμένουν οι θέσεις 1 καθηγητή Φυσικής και 1 Μαθηματικών, που αναμένεται να καλυφθούν μέσα στη βδομάδα, σύμφωνα με τις υποσχέσεις που δόθηκαν.

Το δημοτικό συμβούλιο Καστελορίζου, οι γονείς και οι μαθητές, απέστειλαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας, επισημαίνοντας ότι αν δεν καλυφθούν τα κενά σε καθηγητές, πολλοί γονείς θα μετακομίσουν από το νησί και θα πάνε αλλού, προκειμένου να συνεχίσουν το σχολείο τους. 

Σύμφωνα με το rodosalarm.gr στην Γ λυκείου ο ένας και μοναδικός μαθητής δεν έχει αρχίσει ακόμη να διδάσκεται το μάθημα της Πληροφορικής που είναι μεταξύ των εξεταζομένων στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Επίσης δεν λειτουργεί το σύστημα της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Planet-Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου