ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

katastoli-plithous1

Η ξενοκίνητη κυβέρνηση Σαμαρά που ήδη από το μεσημέρι δια στόματος του νέου στρατηγού Τσολάκογλου( που συνθηκολόγησε τον Απρίλιο του 1941 με τους Γερμανούς με πλαστογραφημένο έγγραφο και σχημάτισε ψευτοκυβέρνηση υποταγής)είπε το περιώνυμο "έρχεται η Μέρκελ που είναι φίλη μας", ετοιμάζεται για μια νέα συνταγματική εκτροπή.
Ήδη τα προεόρτια τα βιώνουμε. Μόνον γερμανικές σημαίες δεν έβγαλαν στους δρόμους για να
υποδεχτούν την τερατόμορφη μορφή της σατανικής νεοναζίστριας.
Το κρυφό "πραξικόπημα" όμως γίνεται στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των Αθηνών. Εκεί σιδηρόφραχτοι χακί ματατζήδες του στρατού εκπαιδεύονται για να χρησιμοποιηθούν κατ' εντολή της τρόικας και των αλητών της στην πάταξη οποιασδήποτε υπέρμετρης, κατά τους κυβερνητικούς, αντικρατικής διαδήλωσης.
Άρα επαληθεύονται όλα όσα είχαν καταγγελθεί για τις ασκήσεις που είχαν γίνει τον Φεβρουάριο του 2011 υπό την ευθύνη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, που εδρεύει στη Νέα Σάντα Κιλκίς. Επί της ουσίας, όλο αυτό που γίνεται είναι μέρος της εκπαίδευσης για την προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν λαϊκές κινητοποιήσεις εντός και εκτός των συνόρων των χωρών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα έρχεται σε εφαρμογή του νέου στρατηγικού δόγματος του ΝΑΤΟ, αλλά και της Κοινής Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ασφάλειας και Αμυνας που το ακολουθεί, όπου προβλέπουν εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας.
Υπενθυμίζεται ότι προ μηνών, Ελληνας αξιωματικός του Στρατού Ξηράς είχε συμμετάσχει σε αντίστοιχο σεμινάριο που έγινε στο Ισραήλ, προφανώς για να αντλήσει πείρα από την καταστολή του αγώνα του παλαιστινιακού λαού, στην οποία επιδίδεται ο ισραηλινός στρατός, είχε γράψει τότε ο Ριζοσπάστης. Και παρά τις διαφωνίες που κατά καιρούς έχουμε με το δόγμα του Περισσού, τώρα οφείλουμε να συμφωνήσουμε ότι κάπου είχαν δίκιο με όσα έγραφαν.
Ο δρόμος άνοιξε. Είναι πια ξακάθαρο ότι οι Ματατζήδες της ΕΛΑΣ, δεν επαρκούν. Έχουν χάσει τη μπάλα. Θα βγάλουν τον στρατό στους δρόμους για να τσακίσουν τους πολίτες.
Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι πια απέναντί μας. Απέναντι στο λαό. Και ο λαός δεν μπορεί να καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα. Το πολύ άσχημο είναι ότι στη μέση βάζουν τον στρατό και τις πεινασμένες Ένοπλες Δυνάμεις. Για να "σκοτωθούμε" μεταξύ μας.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου