ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΗΠΑ: Η υποκρισία των media: Όταν ένας ομοφυλόφιλος πυροβολεί έναν συντηρητικό δεν είναι «έγκλημα μίσους». Το αντίθετο φυσικά είναι

Όταν ένας ομοφυλόφιλος πυροβολεί το γραφείο μιας συντηρητικής οργάνωσης, πρόκειται για έγκλημα με «πολιτικά κίνητρα». Όταν συμβαίνει το αντίθετο, πρόκειται για «έγκλημα μίσους». Εν τω μεταξύ, όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί», εν γνώση τους, κρατάνε μυστική την έκρηξη του AIDS, διότι δίνει βλέπετε, άσχημη εικόνα για τους ομοφυλόφιλους.


Hayden Fox (Henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Πριν μια εβδομάδα ένας ομοφυλόφιλος προσπάθησε να πυροβολήσει ένα γραφείο που υπερασπίζεται τις αξίες της οικογένειας στην Washington, επειδή ήταν αντίθετος με τον σκοπό της οργάνωσης.

Σύμφωνα με το άρθρο παρακάτω, η αστυνομία και τα media παρέλειψαν εξ αρχής να αναφέρουν ότι ο τύπος ήταν ομοφυλόφιλος ή γιατί το έκανε.

Την ώρα που η Αμερική βιώνει το φαινόμενο πυροβολισμών από "Μοναχικούς Ένοπλους", το πιο περίεργο πράγμα σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι μπορεί στην πραγματικότητα ένα τέτοιο περιστατικό να είναι κάτι χωρίς πρόγραμμα και χωρίς σχέδιο.

Είναι σαν ένας μεθυσμένος να περπάτησε στη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού έργου και γρήγορα το προσωπικό να τον τραβάει πίσω στα παρασκήνια και οι ηθοποιοί αφού μείνουν για λίγο αμήχανα σιωπηλοί, να συνέχισαν να παίζουν σα να μην συμβαίνει τίποτα. Κάτι «τρελοί ακροδεξιοί» κάνουν τέτοια πράγματα, όχι καημένοι, γλυκούληδες καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι.

Αν διαβάσεις τα άρθρα σχετικά με το περιστατικό, θα νομίσεις ότι η συντηρητική οργάνωση που λέγεται ‘Family Research Council’ είναι αυτή που δικάζεται!

Η New York Times, λέει, «Πίσω από τους πυροβολισμούς ίσως βρίσκονται πολιτικά κίνητρα».

Να μας εξηγήσουν οι οργανώσεις για τα «δικαιώματα», όπως το γνωστό «αντιρατσιστικό» Southern Poverty Law Center, πως μπορούμε και εμείς οι αδαείς να διακρίνουμε μεταξύ «πυροβολισμού λόγω πολιτικών κινήτρων», και «πυροβολισμού λόγω μίσους».

Διαβάζουμε σχετικά στο Townhall από τον Robert Knight

"Σύμφωνα με το FBI, ο Floyd Lee Corkins II πυροβόλησε με πιστόλι Sig Sauer εννέα χιλιοστών, τα γραφεία της οργάνωσης που υπερασπίζεται την οικογένεια, που είχε βοηθήσει το σχέδιο του ομοσπονδιακού νόμου της Άμυνας του Γάμου (Defense of Marriage Act).

Ο Corkins προσπάθησε να πει ότι φέρνει κάποια σάντουιτς, αλλά ο φύλακας δεν τον πίστεψε. Ο Corkins πανικοβλήθηκε και τράβηξε το όπλο του και τραυμάτισε το φύλακα στο χέρι. Ο φρουρός αν και τραυματίας πάλεψε με τον Corkins και τον ακινητοποίησε πριν σκοτώσει κανέναν άνθρωπο.

Ο Corkins τότε είπε: «Μην με πυροβολήσεις, δεν ήταν για σένα, ήταν για ό, τι αντιπροσωπεύει αυτός ο χώρος».

Το σύνθημα του Family Research Council, που βρίσκεται σε περίοπτη θέση πάνω από την είσοδο του κτιρίου είναι «Πίστη, Οικογένεια και Ελευθερία».

Θα πρέπει να κουραστείς ψάχνοντας στις ειδήσεις για να ανακαλύψεις ότι ο κ. Corkins ήταν εθελοντής στο Κέντρο για την ΛΟΑΤ κοινότητα, μια ομάδα δηλαδή, που υπερασπίζεται τις "Λεσβίες, τους Ομοφυλόφιλους, τους Αμφιφυλόφιλους και τους Τρανσέξουαλ» ανθρώπους.

Φυσικά, καμία σχέση δεν έχουν αυτές οι αναφορές με το καταιγισμό όλων των media για τον Νορβηγό Anders Breivik, τον οποίον τα media συγχρονισμένα, γρήγορα και λανθασμένα χαρακτήρισαν «φονταμενταλιστή χριστιανό».

Οι πυροβολισμοί κατά του γραφείου του Family Research Council ήρθε στον απόηχο των σχολίων υπεράσπισης του γάμου από τον πρόεδρο της αλυσίδας κοτο-σάντουιτς ‘Chick-fil-A’, Dan Cathy, τα οποία έφεραν απειλές από δημάρχους μεγάλων πόλεων κατά της αλυσίδα fast food με βάση την Ατλάντα.

Οι διάφορες αριστερές και δήθεν «προοδευτικές» οργανώσεις, όπως η ομοφυλοφιλική Human Rights Campaign, βαφτίζουν οποιαδήποτε ομάδα υπερασπίζεται τον γάμο και τις οικογενειακές αξίες ως «ομάδα μίσους».

Η έκρηξη του AIDS μεταξύ των μαύρων κρύβεται από τους "φιλελεύθερους" και τους γκέι ακτιβιστές

Εν τω μεταξύ, η Human Rights Campaign εμποδίζει την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σταθερή αύξηση του ιού HIV την τελευταία δεκαετία. Στην πραγματικότητα, αυτές οι οργανώσεις ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια από τους «καλά φουσκωμένους» προϋπολογισμούς τους για να εμποδίσουν κάθε πληροφορία για την αύξηση του HIV, καθώς τους χαλάει την εικόνα.

Έτσι το προαναφερόμενο Southern Poverty Law Center παρουσιάζεται ότι αγωνίζεται «κατά της φυλετικής δυσφήμησης», αλλά δεν αναφέρει ότι οι μελέτες το 2009 και μια άλλη ακριβώς από τον Ιούλιο του 2012 δείχνουν ότι οι νέοι μαύροι ομοφυλόφιλοι άνδρες είναι 12% θετικοί στον ιό HIV.
Ο HIV είναι επίσης σε άνοδο σε νεαρές μαύρες γυναίκες λόγω της αυξημένης άγνωστης αμφιφυλόφιλης δραστηριότητας των νέων ανδρών.

"Ο ιός HIV-AIDS πλήττει τους μαύρους ομοφυλόφιλους άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μια κλίμακα που δεν βλέπουμε σε άλλη ομάδα στον ανεπτυγμένο κόσμο, ανέφερε μια έκθεση από τις 18 Ιουλίου πριν από τη Διεθνή Διάσκεψη για το AIDS.

Έτσι, σοβαρή είναι η είδηση ότι σε ορισμένες πόλεις των ΗΠΑ, ο ένας στα δύο μαύρους άνδρες που έχουν σεξουαλικές επαφές με άλλους άνδρες είναι θετικοί στον ιό HIV, σύμφωνα με την έκθεση από το Black AIDS Institute, το μόνο εθνικό think tank για το AIDS με επίκεντρο τους Αφροαμερικανούς.

Δεν θα σας πουν ότι ο ιός HIV παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις για πρώτη φορά μεταξύ των ανήλικων έφηβων - από την ηλικία των 13. Τέτοιες ειδήσεις βλέπετε, είναι «απαράδεκτες» για το σύνολο των media και της βιομηχανίας του θεάματος που προωθούν το ομοφυλοφιλικό και οργιαστικό επιπόλαιο σεξ στην εν λόγω ηλικιακή ομάδα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου