ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Γερμανός ο Μεγαλύτερος φοροφυγάς της Ελλάδος…

...ο οποίος γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του κάθε κανονισμό και κάθε οδηγία των ελληνικών αρχών. Έρχεται όμως η στιγμή που οι τεμπέληδες έλληνες θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Έχουν περάσει έξι μήνες από την επερώτηση που κατέθεσε ο κ. Ανατολάκης. Στην ερώτησή του σημείωνε ότι η εταιρεία γερμανικών συμφερόντων που διαχειρίζεται το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος», «δεν έχει αποδώσει ΦΠΑ δέκα ετών που ανέρχεται στο ύψος των 500.000.000 ευρώ». Και για όσους δεν τα πάνε καλά με τα.....
νούμερα, μιλάμε για 500 εκατομμύρια ευρώ. Μιλάμε δηλαδή, για διπλάσιο ποσό από αυτό που γλίτωσε το ελληνικό δημόσιο από την περικοπή των μισθών και των συντάξεων.
Τι έχει να πει γι αυτό η κ. Μέρκελ και οι φωνασκούντες γερμανοί;

Την ίδια στιγμή το αεροδρόμιο παρανομεί διαρκώς, εις βάρος των κατοίκων των μεσογείων και ιδιαίτερα της πόλης της Αρτέμιδος των 35.000 κατοίκων.

Βέβαια εάν οι διοικούντες, οι εκλεγμένοι βουλευτές της περιοχής αλλά και ο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος έκαναν σωστά την δουλειά τους, δεν θα τολμούσαν οι γερμανοί να αυθαιρετούν και να παρανομούν.
Καλούμε όλους τους νέο-εκλεγμένους βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής να πάρουν θέση.
Τους Μητρόπουλο Αλέξιο και Νάσο Αθανασίου για τον ΣΥΡΙΖΑ,
την Γεωργία Μαρτίνου για την Νέα Δημοκρατία,
τον Παύλο Χαϊκάλη και την Ευγενία Πρεβεζάνου για τους Ανεξάρτητους Έλληνες
και τον Ηλία Κασιδιάρη για την Χρυσή Αυγή.
Από τον Βορίδη, τον Βλάχο, τον Μπούρα και την Χριστοφιλοπούλου δεν περιμένουμε τίποτα. Εάν ήθελαν θα το είχαν κάνει όταν μεσουρανούσαν στα υπουργεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου