ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τι "σόι" δικαστές είναι αυτοί που κρατούν στη φυλακή τον Έλληνα οικογενειάρχη;Το κατηγορώ των κατοίκων της Σπάρτης



 Η οργή εντείνεται στην Σπάρτη και οι κάτοικοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους με αυτό που θεωρούν σαν άδικη προφυλάκιση.

Για τους κατοίκους της Σπάρτης, το απόφθεγμα που θέλει τη Δικαιοσύνη να είναι... τυφλή μάλλον επιβεβαιώνεται πλήρως στην περίπτωση του οικογενειάρχη που τιμωρείται επειδή προσπάθησε να προστατέψει την περιουσία του.

Θύμα αλλεπάλληλων ληστειών και διαρρήξεων (16 τον αριθμό!), ο 49χρονος επιχειρηματίας, κρίθηκε προφυλακιστέος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα επειδή επιχείρησε να αμυνθεί σε μια ακόμη επιδρομή κακοποιών.

Έχοντας πια φτάσει στο μη παρέκει και βλέποντας για μια ακόμη φορά την ζωή του και την περιουσία του να είναι έρμαιο των κακοποιών, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 39χρονο Ρουμάνο.


Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και από εκεί πήρε τον δρόμο για τις φυλακές, ενώ πλήθος κόσμου τον περίμενε έξω από το αστυνομικό μέγαρο της πόλης για να του συμπαρασταθεί. Παρ’ όλα αυτά, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Οδηγήθηκε στη φυλακή γιατί προσπάθησε να κάνει αυτό που δεν έχει πράξει για χρόνια το κράτος. Να προστατέψει την ζωή του και την περιουσία του.

Κι ακόμα τον κρατούν!

Ο κόσμος στην Σπάρτη αναρωτιέται: Την ώρα που ο ελληνισμός όλος απειλείται κάθε μέρα από μπουκαδόρους, ληστές και δολοφόνους, η δικαιοσύνη όσο "τυφλή" και να 'ναι έχει αυτιά για να ακούει τι συμβαίνει στη χώρα;

Εκτός κι αν ο άνθρωπος έπεσε σε τίποτα "ΣΥΡΙΖΑίους" δικαστές...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου