ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πάλι εκλογές στις 10 ή στις 17 Ιουνίου


 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, η χώρα θα οδηγηθεί σε επαναληπτικές εκλογές στις 10 ή 17 Ιουνίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς παρά το γεγονός ότι απηύθυνε έκκληση προς όλες τις δυνάμεις για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, με τις απαντήσεις που έδωσαν ο Πάνος Καμμένος και ο Φώτης Κουβέλης δεν μπορεί να προχωρήσει η πρότασή του.
 Το πρωί,ο Αντώνης Σαμαράς θα λάβει την διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ξεκινήσει επαφές με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινώντας από τον Αλέξη Τσίπρα, εκτός της Χρυσής Αυγής. Οι πληροφορίες από το στενό του επιτελείο, επιμένουν ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,
μέχρι αργά το βράδυ θα επιστρέψει την εντολή στον Κάρολο Παπούλια. Η προοπτική αυτή οδηγεί μοιραία σε εκλογές καθώς χωρίς τη συμμετοχή τρίτου κόμματος δεν μπορεί να δημιουργηθεί καμία κυβέρνηση συνεργασίας αλλά και χωρίς τη συμμετοχή της πρώτης Νέας Δημοκρατίας ,επίσης δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση.
     Το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά έκρινε ότι δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε συνεργασία μόνο με το ΠΑΣΟΚ συγκροτώντας μία κυβέρνηση που θα ήταν απέναντι σε όλα τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα και μέτωπα . Βέβαια δεν το ήθελε αυτό ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
   Ετοιμάστε λοιπόν ξανά, τα εκλογικά σας βιβλιάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου