ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Η μπασταρδοκρατία των ΜΜ"Ε".

Υπάρχει νοήμων άνθρωπος ο οποίος μπορεί να αντέξει, έστω και για 5 λεπτά δίχως να του ανέβει το αίμα στο κεφάλι, να ακούσει κάποιες από τις "ενημερωτικές" πρωινές  τρισάθλιες , προπαγανδιστικές εκπομπές του  μίζερου προδοτικού συστήματος της μπασταρδοκρατίας?

Την περίοδο αυτή τα σκουλήκια παρουσιαστές διατάχθηκαν να παρουσιάσουν την είσπραξη των φόρων σαν την μοναδική διέξοδο για την σωτηρία της χώρας.
Μια άκρως επικίνδυνη,παράνομη φορολογική νομοθεσία πρέπει να επιβληθεί στα φτωχά στρώματα.Δεν σταματούν οι ύαινες της άρρωστης δημοσιογραφίας να επιμένουν με λύσσα, καθημερινά για την αναγκαία τιμωρία αυτών που φοροδιαφεύγουν, ξέροντας οι ελεεινοί παπαγάλοι ποιοι επιβαρύνονται,μέχρι θανάτου, από την φοροεισπρακτική επιδρομή. Πρέπει η τιμωρία των οικογενειαρχών που δεν έχουν χρήματα να είναι σκληρή, χωρίς οίκτο. Πρέπει να είναι παραδειγματικά σκληρή , με κατασχέσεις και φυλακίσεις, δεν πτοούνται ούτε στο ελάχιστο απο τις χιλιάδες αυτοκτονίες, αυτός είναι ο στόχος τους, γενοκτονία,τρομοκρατία και μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό.

http://ataktesfones.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου