ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αποκάλυψη – βόμβα από τον Μπερλουσκόνι: Οι Γερμανικές τράπεζες γιγάντωσαν την κρίση με εντολή μαζικών πωλήσεων σε Ιταλικά και Ελληνικά ομόλογα!!


Χωρίς να μασήσει τα λόγια του, ο “Καβαλιέρε” δήλωσε ξεκάθαρα ότι τα Ελληνικά και στη συνέχεια τα Ιταλικά Spreads εκτοξεύθηκαν όταν οι Γερμανικές τράπεζες έδωσαν εντολή για μαζικές πωλήσεις των ομολόγων που κατείχαν! Η μεγάλη διαφορά είναι πως όταν οι οίκοι αξιολόγησης έκαναν σπέκουλα πάνω στα Ιταλικά ομόλογα, ο Μπερλουσκόνι τους έσερνε στον εισαγγελέα, ενώ στην Ελλάδα η μεθόδευση αυτή είχε παραστάτες τους Έλληνες πολιτικούς και παράγοντες του συστήματος Παπανδρέου – Σημίτη.

Ο Παπακωνσταντίνου και ο Προβόπουλος έβγαιναν και μίλαγαν για “τιτανικούς”, στην ΤτΕ εφάρμοζαν το Τ3 – Τ10 ενώ η ΕΛΣΤΑΤ μαγείρευε τα στοιχεία! Αγαστή συνεργασία με τους οικονομικούς δολοφόνους δηλαδή.

Ο Μπερλουσκόνι μάλιστα δήλωσε ότι τα στοιχεία για αυτή την μεθόδευση τα πήρε από Ιταλούς τραπεζίτες που δραστηριοποιούνταν στην Γερμανία και έλαβαν παρόμοιες εντολές! Να θυμήσουμε ότι ο Μπερλουσκόνι παραιτήθηκε υπό το βάρος του δικού του “Βατοπαιδίου”, που ήταν τα περίφημα πάρτι με τις τηλεμεταφερόμενες “ανήλικες” που ορκιζόντουσαν ότι τις διέφθειρε ο Μπερλουσκόνι… Την ίδια στιγμή, το σκάνδαλο με τα τραβεστί και τους ιταλούς σοσιαληστές δεν έφτασε ποτέ στην δικαιοσύνη, αφού οι μάρτυρες δολοφονήθηκαν…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου