ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μετά τη σύλληψη Καρατζαφέρη, διέρρηξαν το σπίτι του Λογοθέτη


Σύμπτωση και αυτό;

Σήμερα το μεσημέρι, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του τέως αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Νίκου Λογοθέτη. Όταν ο κ. Λογοθέτης απουσίαζε άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του, το αναστάτωσαν και κυρίως ασχολήθηκαν με το αρχείο του τέως αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ. Κάτι αναζητούσαν συγκεκριμένα από το αρχείο και δεν πείραξαν τίποτα άλλο.

Η πληροφορία είναι....
εξακριβωμένη. Το spirospero.gr, επικοινώνησε με τον κ. Λογοθέτη, ο οποίος εμφανώς θορυβημένος παρακάλεσε να μην γνωστοποιηθεί το γεγονός. «Αφήστε παρακαλώ για αργότερα να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται, πρώτα».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λογοθέτης συμμετείχε μαζί με το ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Ζωή Γεωργαντά, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου στην τελευταία εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη στο ΑΡΤ , μετά την οποία συνελήφθη και ήδη κρατείται για δικαστική απόφαση.

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης μετά το τέλος της εκπομπής και τις αποκαλύψεις που έκαναν ο κ .Λογοθέτης και η κ. Γεωργαντά ότι το έλλειμμα ήταν 3,9% και η κυβέρνηση Παπανδρέου το φούσκωσε στο 15,9%, με αποτέλεσμα να μπούμε στο ΔΝΤ και να ακολουθήσουν τα Μνημόνια, συνέληφθη με κινηματογραφικό τρόπο από ομάδα ενόπλων αστυνομικών έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία.

Η διάρρηξη στο σπίτι του κ. Λογοθέτη, ενισχύει την άποψη ότι η κυβέρνηση διαθέτει ομάδες εκφοβισμού στην προσπάθειά της να σταματήσει την ενημέρωση για το ξεπούλημα της χώρας.
Περισσότερα στο Εκ-Κεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ, σήμερα στις 10:30μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου