ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μητέρα σκότωσε και έκαψε το παιδί της για το Κοράνι


Ακόμη μία απόδειξη της αδυναμίας ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων στις δυτικές κοινωνίες αποτελεί το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Ουαλία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Κάρντιφ όπου μία μουσουλμάνα μητέρα σκότωσε και έκαψε το παιδί της επειδή δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι  
Το 7χρονο αγόρι χτυπήθηκε βάναυσα από την μητέρα του και μετά αφού το σκότωσε το έκαψε.
Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε μάρτυρας στο δικαστήριο η θρησκευτικά φανατισμένη μητέρα έδειρε το ίδιο της το παιδί σαν σκύλο επειδή δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι. Αρχικά, ο θάνατος του παιδιού θεωρήθηκε δυστύχημα. Αλλά η νεκροψία ήρθε να ρίξει φως στην αλήθεια. Αποκάλυψε δηλαδή πως ο Γιασίν είχε πεθάνει πριν ξεσπάσει η φωτιά.
Η 32χρονη μητέρα κακοποιούσε το παιδί και πριν από το περιστατικό. Σύμφωνα με μαρτυρίες η φανατισμένη μητέρα χτύπαγε το παιδί με σφυρί, με τον πλάστη, με παντόφλα, με μπουνιές και τον κλείδωσε στο υπόγειο, τον έδενε στην πόρτα και τον ανάγκαζε να κάνει πους απς γιατί έμενε πίσω στις ισλαμικές σπουδές του.
Η Σάρα και ο σύζυγός της, Γιουσούφ, ήθελαν να κάνουν το γιο τους Hafiz δηλαδή αυτός που ξέρει απέξω το Κοράνι. Ο στόχος ήταν να απομνημονεύει 35 σελίδες σε τρεις μήνες. Αλλά ο 7χρονος Γιασίν προτιμούσε να παίζει με τους φίλους του.
Όπως δήλωσε η ίδια «Εκνευριζόμουν όσο και περισσότερο. Αν δεν διάβαζε σωστά, θα θύμωνα μαζί του και θα τον χτυπούσα. Ο Γιασίν δεν ήταν πολύ καλός. Μετά από ένα χρόνο εξάσκησης είχε μάθει μόλις ένα κεφάλαιο. Είχα στο κεφάλι μου όλα αυτά τα άσχημα πράγματα, σα να μη μπορούσα να συγκεντρωθώ, θύμωνα πολύ και φώναζα συνέχεια στον Γιασίν. Συνήθιζα να τον χτυπάω με ένα ραβδί».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου