ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτήν την ώρα για τον Νταβούτογλου (Video)


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Αχμέτ Νταβούτογλου, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας στην Ελλάδα.
Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στην οδό Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης μπροστά από το μνημείο των Ιμίων, από την λεγόμενη Πλατφόρμα Εθνικής Αντίστασης, που αποτελείται από τις οργανώσεις και τους συλλόγους Δράσις - ΚΕΣ, Εθνικό Μέτωπο, Όσοι Ζωντανοί, Βετεράνοι Κύπρου '74, Σύλλογος Οικογενειών Αγνοουμένων.
Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται:

"Νταβούτογλου είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα. Διαμαρτυρόμαστε ενάντια στην επίσκεψη του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου την προσεχή Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα η ώρα 19:00. Χώρος Συγκέντρωσης: Οδός
Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης μπροστά από το μνημείο των Ιμίων. ( όπου 3 Έλληνες αξιωματικοί σκοτώθηκαν από την Ελληνοτουρκική φιλία ) Ο ανεπιθύμητος πολιτικός, που φροντίζει να μας προκαλεί με τις δηλώσεις του σε καθημερινή βάση αναμένεται στην χώρα μας για συνάντηση με την Έλληνα ομόλογο του. Εμείς θα είμαστε εκεί.
Όλοι οι Έλληνες ΕΝΩΜΕΝΟΙ ενάντια στην Ελληνική τουρκοφιλία για να βροντοφωνάξουμε πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!!! Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να δώσουν το παρόν τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Νταβούτογλου και να διαμαρτυρηθούν στο πλευρό μας ενάντια στην συνεχιζόμενη τουρκολαγνία.

protothema.gr


                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου