ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Aφήστε τους εκβιασμούς και αρχίστε να αποζημιώνετε τον Ελληνικό λαό!


Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, κατά την χθεσινή ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, αποφάσισε να υιοθετήσει πολιτική υψηλών τόνων και μελοδραματικό ύφος, προκειμένου να πείσει το λαό για την τραγικότητα της κατάστασης και τους βουλευτές να στηρίξουν την προσπάθεια της Κυβέρνησης να προωθήσει μέτρα εφαρμογής της σκληρότερης πολιτικής όλων των εποχών στην Ελλάδα.
«Αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσει ο λαός. Και αν δεν δεχθούμε τα μέτρα της ΤΡΟΪΚΑΣ δεν θα πάρουμε τη δόση!» Αυτά τα εκβιαστικά διλήμματα θέτει η Κυβέρνηση στον Ελληνικό λαό, αποκρύπτοντας για άλλη μια φορά την αλήθεια και τα παρασκήνια των διαπραγματεύσεων.
Ο Ελληνικός λαός όμως, αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην ανεχθεί άλλα μέτρα κ. Υπουργέ και κ. Πρωθυπουργέ! Με το δεύτερο μνημόνιο έχετε υπογράψει να πληρώνονται κατά προτεραιότητα οι δανειστές από τα έσοδα του Κράτους και έπειτα οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων. Αυτή η υποτελής-προδοτική πολιτική σας πρέπει να γίνει πλέον αντιληπτή από όλους τους Έλληνες! Με τα έσοδα του προϋπολογισμού θα μπορούσε το Κράτος να εκπληρώσει σχεδόν όλες του τις υποχρεώσεις στο εσωτερικό της Χώρας μας αλλά εσείς τα δίνετε στους τοκογλύφους και μετά μας λέτε ότι δεν φθάνουν για μισθούς και συντάξεις. Θυμίζουμε ότι μόνο 0,6 δις ευρώ από τα 32 δις ευρώ της δόσης θα πάνε σε κάλυψη εξόδων του Κράτους. Τα υπόλοιπα θα πάνε στους τοκογλύφους.
Αρκετά πλέον με τα ψέματα και τις απάτες! Αφού δεν θέλετε να ακολουθήσετε την πολιτική που από πέρυσι σας προτείνει η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» τότε να κόψετε πλέον από τα δικά σας έσοδα, από τις δικές σας περιουσίες –τις οποίες οφείλετε στον λαό που σας ανεχόταν τόσα χρόνια- για να εξασφαλίσετε μόνοι σας τη δόση και ύστερα την παράδοσή σας στην Ελληνική Δικαιοσύνη! Μόνο οι καταθέσεις που διατηρείτε, φθάνουν και περισσεύουν για το σκοπό αυτό, όπως φαίνεται από τις διάφορες «λίστες που κυκλοφορούν»!
Ο Ελληνικός λαός δεν θα πληρώσει τίποτε παραπάνω! Ούτε ενιαίους φόρους στα ακίνητα που απέκτησε με τις δικές του θυσίες και τον κόπο του, ούτε θα ανεχθεί να χάσει τα εργασιακά δικαιώματα, που με αίμα κατοχύρωσε αγωνιζόμενος τόσες δεκαετίες, ούτε θα επιτρέψει να χαθούν τα ασφαλιστικά του ταμεία, τα οποία έχει πληρώσει και εξακολουθεί να πληρώνει, επειδή εσείς οι πολιτικοί, μαζί με τους Διοικητές που διορίζατε, κατασπαταλήσατε τα αποθεματικά του με τις άστοχες επενδύσεις σας.
Φθάνει πιά! Εσείς φέρατε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, εσείς και θα την καλύψετε. Θα βρείτε τρόπο με δικές σας θυσίες να αποδώσετε στον λαό τα οφειλόμενα!
Αυτά να τα σκεφτούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κατά την σύσκεψη που έχουν στις 3:00μ.μ., ιδιαίτερα ο κ. Τσίπρας που αντιδρά σπασμωδικά, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς λύσεις, πετώντας «φωτοβολίδες» και βαρύγδουπες δηλώσεις!
Τελείωσαν πια τα λόγια! Ήρθε η ώρα να περάσετε στις πράξεις!
από το Γραφείο Τύπου της Παρατάξεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου