ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η θράκη δεν έχει σύνορα έχει γειτονιά ! ! !


Σε αναρτηση ανακοίνωση του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης (http://www.economicforumofthrace.eu)

Το Φορουμ αναφέρει: "η Θρακη δεν έχει σύνορα, αλλά γειτονιά' και δεν μιλάει κανείς καμία παράταξη κανείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Φόρουμ έχει συσταθεί για την εγκαθίδρυση ΕΟΖ στη Θράκη και.....
η συγκεκριμένη ανακοίνωση ειναι πολύ χαρακτηριστική!

naya

«Ανακοίνωση»


Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο και με το Τελλόγλειο Ίδρυμα και θα ακολουθήσουνε σύντομα και άλλες συνεργασίες σε οικονομικό πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο μέσα στα σύνορα της Ελλάδας αλλά και διεθνώς.

Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη τους και θα είμαστε όπως πάντα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας για να βρεθεί για μια άλλη φορά ο τόπος μας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Θράκη βρίσκεται και επιβάλλεται να βρίσκεται στον δρόμο για να γίνει η Ελβετία της Ελλάδας και των Βαλκάνιων.

Η Θράκη είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της Ευρώπης γεωστρατηγικά και πολιτισμικά.

Η Θράκη δεν έχει ακραία φωνή. Έχει δημοκρατική και απαιτητική φωνή.

Η Θράκη δεν έχει σύνορα, αλλά γειτονιά.

Η Θράκη έχει ένα μεγάλο ακαδημαϊκό και δυναμικό προσωπικό και το αξιοποιούμε.

Και σε αργότερο από 10 χρόνια η Θράκη για πρώτη φορά στην νεοελληνική της ιστορία και με πολύ δουλεία με καθόλου γκρίνια, με κλειστά αυτιά στις δολοπλοκίες και στις φατρίες, θα είναι η κορυφή της Ελλάδας.

Το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης έχει ήδη ξεκινήσει και δουλεύει σκληρά. «Δίνεις σε ένα άνθρωπο έντιμη δουλειά, όχι ελεημοσύνη αλλά δουλειά, δίνεις σε όλο τον κόσμο δουλειά», ένα εβραϊκό ρητό που κρύβει όλη την αλήθεια.

Η Σαμοθράκη το ομορφότερο νησί του Αιγαίου αρχίζει ήδη και προσελκύει επισκέπτες σοβαρούς και ευαισθητοποιημένους απέναντι στην ιερότητα του νησιού και την ιδιαιτερότητα της φύσης του.

Μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης έχει προσφέρει και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νησί των Καβείρων, όπως και στο άλλοτε πλούσιο Σουφλί που ευελπιστούμε ότι σύντομα και εκεί θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου