ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

A/ ΓΕΕΘΑ: Κανείς δεν θα μπεί στο σπίτι μας...!! Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες απο τη ΣΜΥ!!!



Α/ΓΕΕΘΑ: H ΣΜΥ είναι «μονάδα παραγωγής ηρώων». Καθυστερημένος αλλά "πετώντας" έφθασε στα Τρίκαλα και στις εγκαταστάσεις της Σχολής ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Με καθυστέρηση αφίχθη στα Τρίκαλα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, καθώς...παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στο ελικόπτερο της Ε.Α και ήρθε οδικώς για να παραστεί στην σημερινή τελετή ορκωμοσία των σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.

Στην τελετή στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥ στο πρώην στρατόπεδο «Καβράκου», τελέστηκε η ορκωμοσία των μονίμων Λοχιών τάξεως 2012. Οι νέοι Λοχίες θα φέρουν τον τίτλο.. –ορκωμοσίας «Υποστράτηγου Δημητρίου Βλων». 

Στην τελετή παρέστη και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κων/νος Ζαζιάς, ενώ σε δηλώσεις του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, έκανε λόγο για υψηλό φρόνημα του στρατεύματος που είναι έτοιμο να εμποδίσει όποιον επιχειρήσει να μπει στα σπίτια των Ελλήνων. «Το στράτευμα είναι στην θέση του και έτοιμο να εμποδίσει όποιον επιχειρήσει να μπει στο σπίτι μας για να μας …κλέψει την τηλεόραση μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωσταράκος και όσον αφορά την ΣΜΥ Τρικάλων, την χαρακτήρισε ως «μονάδα παραγωγής ηρώων».

Για τα τεκταινόμενα στην Μεσόγειο που έχει φέρει την περιοχή λόγω Συρίας σε επιφυλακή, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επανέλαβε πως «εμείς είμαστε στις θέσεις μας και πανέτοιμοι».

trikalagr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου