ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Kαι νέα δωρεάν διαφήμιση των μασόνων Ρόταρυ στην ελληνική τηλεόραση.


Η διεθνής αυτή οργάνωση ιδρύθη στο Σικάγο στις 23.2.1905 από τον Αμερικανό δικηγόρο Paul P. Harris. Κάτω από το πρόσχημα φιλανθρωπικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων καλύπτει μυστικούς σκοπούς. Δια τούτο θεωρείται ως «το νηπιαγωγείον της Μασονίας»
Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Θεόκλητος(υπ’ αριθ. 1.227/4.4.1973 Εγκύκλιον)
Η Οργάνωσις του Ρόταρυ έχει στενή... σχέσιν και συγγένειαν προς τον Τεκτονισμόν (Μασωνίαν), χαρακτηρισθείσα υπό των ειδότων ως «εξάδελφος» και «πρώτος σταθμός» και «προθάλαμος» της Μασωνίας και «προεισαγωγή» εις αυτήν.
2. – Μέγα ποσοστόν των Ροταριανών συμβαίνει να είναι και τέκτονες. Ο δε πρώτος «Κυβερνήτης» του εν Ελλάδι Ρόταρυ υπήρξε «διακεκριμένον μέλος» της Ελληνικής Μασωνίας.
Το έμβλημα του Ρόταρυ, ο οδοντωτός τροχός καταμαρτυρεί ότι η λέσχη κινεί καί κινείται από έτερους αφανείς τροχούς με εμπλεκόμενους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε δεκάδες χιλιάδες λέσχες σε Αμερική, Ευρώπη (με κέντρο την Ελβετία όπου γίνονται τα συνέδρια), Αυστραλία, Αφρική, Ασία. Το δε ειδικό σήμα της λέσχης (σύμπλεγμα λευκού και αντεστραμμένου μαύρου τριγώνου) είναι των «Θεοσοφιστών»
Τὸν Δεκέμβριον τοῦ 1928 ἱδρύθη ὁ Ροταριανὸς Ὅμιλος Ἀθηνῶν, ὁ πρῶτος Ὅμιλος ὄχι μόνον εἰς τὴν Ἑλλάδα καὶ τὴν ὑπόλοιπην Βαλκανικὴν περιοχήν, ἀλλὰ ἐπίσης καὶ εἰς τὴν Ἀνατολικὴν Μεσόγειον.
Ιδρυτικά μέλη ήταν




ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣπήλιοςΜΆΤΣΑΣ Ἀντώνιος
ΑΘΗΝΟΓΈΝΗΣ ἸωάννηςΜΊΛΛΕΡ Γουλιέλμος
ΑΝΔΡΕΆΔΗΣ ἈνδρέαςΟΙΚΟΝΌΜΟΥ Ἄγγελος
ΒΑΛΑΩΡΊΤΗΣ ἈριστοτέληςΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ Στέλιος
ΒΟΪΛΑΣ ΒασίλειοςΠΕΤΡΑΚΌΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος
ΔΡΑΓΟΎΜΗΣ ΦίλιπποςΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος
ΖΑΧΑΡΊΑΣ ΠροκόπιοςΡΑΚΤΙΒΑΝ Γρηγόριος
ΚΑΛΑΝΤΊΔΗΣ ΧρῆστοςΣΙΣΙΛΙΑΝΟΣ Δημήτριος
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΟΣ ΓεώργιοςΣΤΑΘΑΤΟΣ Ἀντώνιος
ΚΥΡΙΑΖΊΔΗΣ ΚυριᾶκοςΤΣΑΜΑΔΟΣ Μιχαὴλ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ ΓεώργιοςΦΊΞ Ἀντώνιος (ο ιδρυτής της μπύρας "Άλφα" ;;;;)
ΛΟΒΈΡΔΟΣ ΣπυρίδωνΧΑΡΙΤΆΚΗΣ Γεώργιος




Πρώτος πρόεδρος του ελληνικού Ρόταρυ υπήρξε ο ο τραπεζίτης Σπύρος Λοβέρδος απο το 1928-1931,διετέλεσε διαδοχικά διευθυντής της "Εθνικής" και της "Γενικής Τράπεζας " και υπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Π. Τσαλδάρη 1933-34 ,ενω υπήρξε και τέκτονας, μέλος της Στοάς Παρθενών.


Περισσότερα για τον Σπύρο Λοβέρδο και τον ρόλο του ως υπουργος Οικονομικών διαβάστε εδω









Και επειδή η συμμετοχή σε τέτοιες οργανωσεις γινόταν ανέκαθεν,ας δούμε και τι γίνεται σήμερα.


Εικόνα


Εικόνα



Εικόνα

O Kαρχιμάκης απο το Πασοκ.


Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ὁ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας καί Ἐπίτιμος Πρόεδρος Ρ.Ο.Α.(Ροταριανού ομίλου Αθηνών) κύριος Κωνσταντῖνος Στεφανόπουλος διαβάζει τό Δίπλωμα τῆς ἀνακηρύξεώς Του.


Εικόνα

Mαρκογιαννάκης


Εικόνα















http://lh4.ggpht.com/_JZP39JzllUw/TUKx_HkBrrI/AAAAAAAAB3c/NUAcgCE2PLA/s1600/cf81cebfcf84ceb1cf81ceb9ceb1cebdcebfceb9-cebacebfcebccebfcf84ceb7cebdceb7cf83%5B4%5D.jpg

filoumenos

3 σχόλια:

  1. hthttp://www.iliadis-kataskeuastiki.grtp://www.architetturavisuale.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ταβάνι το Δικέφαλο η πρόταση για την νέα Τούμπα ΒΙΝΤΕΟ Print E-mail
    Saturday, 24 December 2011 13:26


    Τη νέα Τούμπα με ένα μοναδικό στέγαστρο - σύμβολο οραματίζεται η ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε και το αρχιτεκτονικό γραφείο ARCHITETTURA VISUALE. Δείτε στο βίντεο την πρόταση:

    Η πρόταση απαρτίζεται από τον συνδιασμό 2 κεντρικών ιδεών. Τη δημιουργία μιας νέας "ΤΟΥΜΠΑΣ" (ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΟΕ) και την επικάλυψή του με στέγαστρο το σύμβολο του ΠΑΟΚ τον "ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ" (ARCHITETTURA VISUALE, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ). Το γήπεδο χωροθετείται δίπλα στο PAOK SPORTS ARENA. Ο συνδιασμός των δύο ιδεών αποδίδει ένα γήπεδο - χωρόσημο της περιοχής, με ταυτότητα ουσιαστικά πιο κοντά στην ομάδα και τους φιλάθλους του από οποιοδήποτε άλλο γήπεδο, εθνικώς και διεθνώς. Ο γηρολόφος 'ΤΟΥΜΠΑ' από τον οποίο έχει πάρει και το όνομά της η περιοχή της Τούμπας αποτυπώνεται ως κέλυφος του κτιρίου, έχει επισκέψιμη επιφάνεια (πάρκα, δέντρα ΚΤΛ) και εμπεριέχει απο κάτω του εμπορικό κέντρο, υπόγειο πάρκινγκ κτλ. Τις κερκίδες επικαλύπτει το στέγαστρο-σύμβολο, το οποίο θα αντιλαμβάνονται οι φίλαθλοι κατά την διάρκεια των αγώνων από μέσα, αλλά θα είναι εμφανές και από έξω από οποιοδήποτε ψηλό σημείο (πανόραμα, αεροπλάνο κτλ.)

    http://www.iliadis-kataskeuastiki.gr

    http://www.architetturavisuale.gr

    Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=45939:2011-12-24-08-31-07&catid=52:-sports-seleo&Itemid=73#ixzz1hTLSfVWT
    Seleo.gr News

    ΑπάντησηΔιαγραφή