ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η ΧΩΡΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΧΤΙΖΕΙ ΒΙΛΕΣ - O ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Vila-papoulia-2
ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ωραίος ο κ.Κάρολος Παπούλιας, ο εντιμότατος πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Την ώρα που η πατρίδα βυθίζεται ο ίδιος αγοράζει βίλες και μεζονές στη Λευκάδα, χτίζει σπίτια μέσα στη λίμνη των Ιωαννίνων, επενδύει σε real estate.



Vila-papoulia-3

Έτσι ήταν πάντα ο κ.πρόεδρος. Εκμεταλλευόταν τις καταστάσεις, μάζευε χρήματα με μισθούς που του πληρώναμε από το υστέρημα μας και διασκέδαζε στον πόνο των φτωχών.

Ο εντιμότατος δανειστής του κωλόσπιτου, αγαπητός φίλος της Μάργκαρετ και του Ανδρέα, έχει προικίσει με δημόσιο χρήμα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.

Vila-papoulia-4

Ένα ακόμα ακίνητο αποκάλυψε χθες το βραδυ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ2.(ΦΩΤΟ). Και έρχονται κι άλλα πολλά. Αμύθητη η περιουσία του κ.Καρόλου.

makeleio 

  
papoulias-parelasi
Μετά την αποκάλυψη για τις μεζονέτες στη Λευκάδα , τώρα από ρεπορταζ που θα παρουσιάσουμε σε λίγο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ2, προκύπτει ότι ο Πρόεδρος όλων των Ελλήνων διαθέτει και βίλα μέσα στο νησί της κυρά Φροσύνης στα Γιάννενα.

Η κάμερα της εκπομπής πήγε μέχρι το νησί των Ιωαννίνων και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από το φτωχόσπιτο ενός από τους πιο πλούσιους Έλληνες.

Σε εποχή γενικής πτώχευσης, κάποιοι επενδύουν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Τι δανειστής "κωλόσπιτων" θα ήταν αυτός εαν δεν είχε και 5-6 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Στην υγειά των κορόιδων που τον πλήρωναν μια ζωή για να προικίζει τις Γερμανίδες κόρες του.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου