ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Κινδυνεύει η Θράκη να εκπροσωπείται στη Βουλή μόνο από μουσουλμάνους .


http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/05/%CE%98%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7-400x292.jpgΑπίστευτες πολιτικές αλχημείες και ανωριμότητες στην Θράκη...
από τα πολιτικά κόμματα το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να προωθήσουν τελικά τάχιστα τα σχέδια «άλωσης» της Θράκης από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής. Η υποψηφιότητα του Ιλχάν Αχμέτ με το κόμμα της ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, αφού αποχώρησε πρώτα από το κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη αυξάνει τους κινδύνους, σύμφωνα με το Newsbomb.gr, η Θράκη να εκπροσωπηθεί στην Βουλή μόνο από μουσουλμάνους.

Πηγές από τη Ροδόπη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτιμούν πως πλέον είναι αρκετά σοβαρό το ενδεχόμενο η ΝΔ να βγει τέταρτη δύναμη στην περιοχή και να μη βγάλει καμία έδρα, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τον Κουβέλη οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα εκπροσωπηθούν από μουσουλμάνο βουλευτή, στην επόμενη βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Στο δημοσίευμα, προτείνεται επίσης να συνεργαστούν τα δεξιά κόμματα, ώστε να κατεβάσουν έναν ελληνορθόδοξο υποψήφιο όλοι μαζί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου