ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Καταδικασμένοι σε..... πτώχευση?

Άλλη είναι η ψυχολογία ενός που τον καταδικάζουν σε θάνατο και άλλη ενός στρατιώτη που μπαίνει σε μία μάχη γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει. Και οι δύο ξέρουν ότι θα πεθάνουν.
Μέχρι την ημέρα της εκτέλεσης του καταδικασμένου, ένα είναι το σίγουρο, ότι θα έχει σαλέψει και η ψυχολογική του κατάσταση θα είναι κάτι παραπάνω από τραγική, ίσως και να αυτοκτονήσει.Ο αναμενόμενος  θάνατος  για τα ιδανικά του έθνους και της πατρίδας όμως απογειώνουν τη ψυχολογία σε ανώτερα επίπεδα. 

Τους Έλληνες τους έχουν καταδικάσει σε θάνατο χωρίς να τους δοθεί η ευκαιρία να παλέψουν.Είναι διαφορετικό να σου αρπάξουν όλη την περιουσία σε μια στιγμή και άλλο είναι να σε τελειώνουν σιγά σιγά για χρόνια γνωστοποιώντας, έμμεσα, ότι στο τέλος θα πεθάνεις!
Δεν είναι της πλάκας άτομα αυτοί που σχεδίασαν τον αφανισμό μας, μας έχουν μελετήσει χρόνια και οι κινήσεις τους γίνονται με χειρουργική ακρίβεια.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα χάσαμε όλα(υλικά) και να μπούμε στη μάχη να τους εξολοθρεύσουμε, είναι πόλεμος συνέλληνες, πρέπει να γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης τους, πρέπει να βγάλουμε από μέσα μας αυτό που δεν κατάφεραν να ανιχνεύσουν!    ataktesfones@blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου