ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζουν «Ανατροπή» με τον Βορίδη



Τις περισσότερες φορές, οι απλοί πολίτες δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που προετοιμάζεται στην πολιτική. 


Κι όμως η πολιτική, όπως και ο δολοφόνος, πάντα αφήνει σημάδια. 


Εδώ και καιρό αφήνει το έντονο σημάδι Βορίδη.


Ο πολιτικός που κάποτε τα έκανε τσεκουράτα και τώρα πια...


τα λέει τσεκουράτα, δίνει το στίγμα του μέλλοντος. 


Αφού απασχόλησε την δημοσιότητα με την απόφασή του να γεμίσει το Υπουργείο με στελέχη του Εθνικού Μετώπου (οι κακές συνήθειες δεν κόβονται), αποσύρθηκε στα υπουργικά καθήκοντα. 


Ποια είναι αυτά; Συναντήσεις με δημοσιογράφους, σχόλια αυστηρά για το υπουργείο του και όχι για τα γενικότερα πολιτικά, προσεκτικές τοποθετήσεις ελαφρού τύπου παρά το βάρος και τον όγκο του (πολιτικό πάντα).


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μέσα στο άγχος του να μάθει τους νέους στίχους που θα απαγγείλει μετά τη συνάντηση των τριών αρχηγών στις κάμερες, έχει μάλλον παραμελήσει την μελέτη των σημαδιών εκείνων της πολιτικής που είναι προφητικά για το μέλλον. 


Του έχει διαφύγει πως ο Μάκης Βορίδης, εδώ και καιρό δεν πρωταγωνιστεί στον Τύπο για εκείνη την φωτογραφία με το τσεκούρι. Του έχει διαφύγει πως αρκετό καιρό τώρα είναι συμπαρουσιαστής του Γιάννη Πρετεντέρη στην εκπομπή του.»Ανατροπή» δεν γίνεται χωρίς τον Βορίδη.


Προφανώς επίσης, ο Καρατζαφέρης αγνοεί πως η κυρία Νίκη Τζαβέλα (η οποία σύμφωνα με τα wikileaks ήταν αυτή που έδινε διαβεβαιώσεις στην Αμερικάνικη Πρεσβεία για την μεταστροφή Καρατζαφέρη) λέει παντού τα καλύτερα λόγια για τον Βορίδη. 


Όπως επίσης πως διευθυντής μεγάλης εφημερίδας,τηλεφωνεί στο Εβραϊκό λόμπι της Ευρώπης, προσπαθώντας να τους πείσει να σταματήσουν την επίθεση στον «Μάκη», γιατί είναι αυτός που στο μέλλον θα βοηθήσει. Και δεν το μεταφέρει ως δικιά του παράκληση μόνο αλλά «και της Νίκης».


Ο Καρατζαφέρης, δεν βλέπει λοιπόν εκείνα τα σημάδια της πολιτικής, που δηλώνουν την πολιτική. 


Την Ανατροπή που ετοιμάζεται μέσω Βορίδη. 


Ένας κονφερανσιέ όπως ο ίδιος χρειάζεται όσο διαρκεί η παράσταση. Και η παράσταση τελειώνει. 


Ο Μάκης Βορίδης είναι το μέλλον. Αυτός που απενοχοποιημένος από το βαρύ παρελθόν, αναβαπτισμένος στην κολυμπήθρα των media, θα παίξει το ρόλο που πρέπει. 


Χωρίς τσεκούρια αυτή τη φορά, αλλά όσο αποτελεσματικά χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου