ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ" ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.(2 ΒΙΝΤΕΟ)

(

Όλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει φυλετικό πρόβλημα (δηλ. ρατσισμός). Όλοι υποστηρίζουν πως το πρόβλημα αυτό θα λυθεί εάν και μόνο οι λευκές χώρες δεχθούν και αφομοιώσουν περισσότερους τριτοκοσμικούς μετανάστες.

Η Ολλανδία είναι πιο πυκνοκατοικημένη από την Ιαπωνία, το Βέλγιο είναι πιο πυκνοκατοικημένο από τη Ταϊβάν, αλλά κανείς δεν λέει ότι η Ιαπωνία ή η Ταϊβάν θα λύσουν το πρόβλημα της φυλής με το να φέρουν εκατομμύρια τριτοκοσμικούς υπηκόους προκειμένου να αφομοιωθούν με φυλετικές επιμιξίες.

Όλοι λένε πως η τελική λύση στο πρόβλημα της φυλής είναι για ΚΑΘΕ λευκή χώρα, και ΜΟΝΟ για λευκές χώρες, να δέχονται μετανάστες του τρίτου κόσμου και να τους «αφομοιώνουν».

Αν υπήρχε το αντίθετο και η μόνη λύση για το φυλετικό πρόβλημα ήταν η μετανάστευση / εποικισμός των αφρικανικών χωρών με εκατοντάδες χιλιάδες μη-μαύρους μετανάστες, πόσο διάστημα θα χρειάζονταν για κάποιον να καταλάβει πως δε μιλάμε για φυλετικό πρόβλημα, αλλά για σχέδιο εξόντωσης της μαύρης φυλής;

Πόσο καιρό θα έπαιρνε να αντιληφθεί κάτι τέτοιο ένας λογικός μαύρος και ποιά θα ήταν η αντίδρασή του σε αυτή τη κατάσταση;

Αν κάποιος λευκός όμως φωνάξει για «γενοκτονία» ενάντια στη φυλή του, τότε ο κάθε «δημοκράτης», αλλά και «συντηρητικός» θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τα “Νεο-ναζιστικά” στερεότυπα εναντίον του.

Λένε πώς είναι «αντι-ρατσιστές». Στη πραγματικότητα είναι μόνο κατά της λευκής φυλής.

Το «αντι-ρατσιστής» έχει γίνει συνώνυμο του αντι-λευκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου