ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ 50ΕΥΡΑ ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ "ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ" ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!




ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!

Σε καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ –σε... αυθεντικά και όχι παραχαραγμένα χαρτονομίσματα- υποχρεώθηκε ο 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μαζί με την 35χρονη σύζυγό του συνελήφθησαν μετά από καλοστημένη επιχείρηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου για υπόθεση παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Διασκέδαζε και ψώνιζε, δίνοντας στην κυκλοφορία πλαστά χαρτονομίσματα, σύμφωνα με τις κατηγορίες σε βάρος του, το ζευγάρι των Αλβανών, το οποίο εκτιμάται ότι τουλάχιστον το τελευταίο τρίμηνο είχε «ρίξει» στα ταμεία νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, περίπτερα, παντοπωλεία και βενζινάδικα στο Βόλο, αρκετά πέτσινα 50ευρα.

Χθες, μετά την 24ωρη προθεσμία που έλαβαν, απολογήθηκαν στον Ανακριτή Βόλου για τις κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος τους για παραχάραξη, παραποίηση και κατοχή παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος κατ' εξακολούθηση, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή.

Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, στον 38χρονο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές το μήνα. Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν και στην 35χρονη σύζυγό του.

Εφ Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου