ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Εφοριακοί: Θα κάνουν φροντιστήριο για την αντιμετώπιση των οργισμένων πολιτών!


Από φροντιστήριο θα περάσουν οι υπάλληλοι στις ΔΟΥ, για να μπορέσουν να εξυπηρετούν καλύτερα τους οργισμένους πολίτες που πηγαίνουν στις Εφορίες για να επιλύσουν τις υποθέσεις τους.
 
Συγκεκριμένα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιήσει η Γενική Γραμματεία Εσόδων για τους υπαλλήλους των ΔΟΥ, θα έχει αντικείμενο την εκπαίδευση στην διαχείριση του θυμού και της οργής των φορολογούμενων.
 
Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ενέκρινε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγράμματος μετεκπαίδευσης με θέμα «Εξυπηρέτηση και σεβασμός στις σχέσεις της Φορολογικής Διοίκησης με τους Πολίτες».
 
Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια τεσσάρων (4) ωρών και θα πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του και η συμμετοχή είναι υποχρεωτική.
 
Ο σκοπός του προγράμματος είναι, αφενός, να τονιστεί η σημασία που δίνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στη σχέση της με τους πολίτες και, αφετέρου, να βελτιωθούν οι επικοινωνιακές δεξιότητες των υπαλλήλων, έτσι ώστε αυτοί να είναι σε θέση να εξυπηρετούν τους φορολογούμενους πιο αποτελεσματικά και στο συντομότερο δυνατό χρόνο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η έγκριση του προγράμματος.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου