ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ήραν την βουλευτική ασυλία του Μ.Ταμήλου μόλις μίλησε για ΝΑΤΟ και Ν.Δένδια

Α.Φ. Άντε αυτοί είναι προδότες και σκύλας γιοί, εσείς της στρατιωτικής , κάποτε ένδοξης, ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων τη ρόλο βαράτε ρε; Του ξεφτιλισμένου δημοσίου υπαλλήλου; Αν είναι έτσι να πάτε να γ....θήται. Θα δώσετε λόγο όλοι σας ρε τομάρια στο κοντινό μέλλον και δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες για τις μεγάλες προδοσίες στις οποίες συμμετέχετε ψυχή και σώματι ρε φθηνοί.


Μόλις μίλησε ο Μιχάλης Ταμήλος και αποκάλυψε τις ΝΑΤΟϊκές παρεμβάσεις στην επιλογή του νέου ΥΕΘΑ και για το πως η κυβέρνηση κατέληξε στην επιλογή του Ν.Δένδια, ήρθη η ασυλία του και τον στέλνουν στο δικαστήριο για υποθέσεις που αφορούν την δημαρχία του στον δήμο Τρικκαιων, και παρελθοντικές επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
 
Την άρση ασυλίας του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου για τέσσερις υποθέσεις αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της Βουλής. Οι τρεις υποθέσεις αφορούν στην περίοδο που ήταν δήμαρχος Τρικκαίων και άλλη μια έχει να κάνει με επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
 
Αντιθέτως, η Βουλή απέρριψε το αίτημα των εισαγγελικών αρχών για άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμηση από τον πρώην δήμαρχο Ζακύνθου.
 
Για τον κ. Ταμήλο υπήρχαν πέντε αιτήματα για άρση της ασυλίας του. Το ένα αφορούσε μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης που του έχει υποβάλλει πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ για κριτική που του άσκησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη. 
Τα άλλα τρία αιτήματα αφορούσαν υποθέσεις μετατροπής συμβάσεων εργαζομένων σε δημοτικές επιχειρήσεις όταν ήταν δήμαρχος Τρικάλων με το νόμο Παυλόπουλο. 
Το τελευταίο αίτημα κατά του γαλάζιου βουλευτή που ζήτησε την άρση ασυλίας του αφορά όπως είπε μια ανώνυμη καταγγελία ότι προκάλεσε ζημία σε επιχείρηση σημειώνοντας ότι ο διαχειριστής της εταιρείας έχει ελεγχθεί και έχει εκδοθεί αθωωτική απόφαση. Για τα τέσσερα αυτά αιτήματα οι συνάδελφοι του Μιχάλη Ταμήλου ψήφισαν την άρση ασυλίας του.
Ποιος είναι ο Μ.Ταμήλος που κατηγορείται για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του και για την περίοδο που ήταν δήμαρχος στα Τρίκαλα; Στην επαγγελµατική του δραστηριότητα, έχει εργαστεί σε προγράµµατα (έρευνα, προγραµµατισµός και κατασκευή) τόσο στον ιδιωτικό τοµέα όσο και στο δηµόσιο τοµέα. Το χαρτοφυλάκιό του περιλαµβάνει τις συνεργασίες µε άλλους επαγγελµατίες της ειδικότητάς του καθώς επίσης και από άλλους τοµείς της εφαρµοσµένης µηχανικής σε µεγάλα και µικρότερα έργα οικοδοµικών κατασκευών σε όλη την κεντρική Ελλάδα.
 
Εκλεγµένο µέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. από το 1993, έχει υπηρετήσει σε όλα τα στάδια της εκπροσώπησης του Τ.Ε.Ε. σε Νοµαρχιακό και Περιφερειακό επίπεδο καθώς επίσης συµµετείχε σε πολλές τεχνικές και αναπτυξιακές επιτροπές για τα επιστηµονικά και επαγγελµατικά ζητήµατα σχετικά µε τους µηχανικούς.
 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκλέχτηκε µέλος του Νοµαρχιακού Συµβουλίου Τρικάλων από το 1987 ως το 1991. Εκλέχτηκε ∆ηµοτικός Σύµβουλος του ∆ήµου Τρικκαίων το 1995 και διετέλεσε Αντιδήµαρχος και Αντιπρόεδρος της ∆.Ε.Υ.Α. Τρικάλων. Την τετραετία 1999 έως 2002 ήταν επικεφαλής της µείζονος Αντιπολίτευσης στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο Τρικάλων.
 
Τον Οκτώβριο του 2002 εκλέχτηκε ∆ήµαρχος Τρικκαίων από την πρώτη Κυριακή µε ποσοστό
 
52%. Στις 15 Οκτωβρίου, 2006 εκλέχθηκε για δεύτερη συνεχόµενη τετραετία και πάλι ∆ήµαρχος
 
Τρικκαίων µε ποσοστό 47,98%, επίσης από την πρώτη Κυριακή.
 
Σημειώνεται ότι επί δημαρχίας του τα Τρίκαλα έγιναν η πρώτη ψηφιακή πόλη της Ελλάδας. Είναι ο πρώτος κυβερνητικός βουλευτής που ήρθη η ασυλία του. Συνήθως όλοι οι υπόλοιποι τύγχαναν προστασίας από την πλειοψηφία της Βουλής (την κυβερνητική).
 
Ιδού τι συμβαίνει μόλις κάποιος από το κυβερνών πολιτικό σύστημα φέρει σε δύσκολη θέση με οποιονδήποτε τρόπο την "Αγία Τριάδα" που αποτελείται από ΝΑΤΟ,ΕΕ και ΗΠΑ. Πέφτει ο "ουρανός" στο κεφάλι του.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου