ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δεν έχει βγει εδώ 16 ώρες η τουρκική κορβέτα από ελληνικά ύδατα; Το ΓΕΕΘΑ έχει απάντηση;

Image
Η τουρκική κορβέτα “Βuyucada”, βρίσκεται αυτή την ώρα μεταξύ Ανάφης και Αστυπάλαιας με πορεία νοτιοανατολική. Η εκτίμηση είναι ότι επιστρέφει στο Αξάζ.

Οι πληροφορίες του Onalert αναφέρουν ότι εδώ και πάρα πολλές ώρες η τουρκική κορβέτα παραβιάζει τα χωρικά ύδατα! Η φρεγάτα ΕΛΛΗ που παρακολουθεί τον πλου της από τις 3 τα ξημερώματα δεν έχει άλλες εντολές από αυτές της παρακολούθησης και της …υπενθύμισης προς τους Τούρκους ότι πλέει σε ελληνικά ύδατα.

Το ΓΕΕΘΑ το οποίο έχει τον επιχειρησιακό έλεγχο από τις οκτώ το πρωί όταν και ανακοίνωσε τον πλου της κορβέτας, μοιάζει να ΄χει…κλείσει. Τουλάχιστον η υπηρεσία του που οφείλει να ενημερώνει κατόπιν εντολής της ηγεσίας για μια τόσο σοβαρή πρόκληση είτε δεν έχει καταλάβει την σοβαρότητα του θέματος, είτε πραγματικά είναι κλειστή.

Το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί για να πάψει η φημολογία που θέλει την κορβέτα να μην έχει …βγει καθόλου από τα ελληνικά νερά είναι να μας απαντήσει το ΓΕΕΘΑ , πόσες παραβιάσεις έκανε το τουρκικό πλοίο και ποια ήταν η χρονική διάρκειά τους.

http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου