ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ…


Δείτε πως γίνεται η προπαγάνδα: Στην σειρά singles του Mega τσοντοκάναλου, που μεταδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11/8/2014 σε επανάληψη, κάποια στιγμή εμβόλιμα, οι ηθοποιοί πέρασαν ένα “αντιρατσιστικό” σχόλιο. “Οι αλλοδαποί ευθύνονται για την αύξηση της εγκληματικότητας” έλεγε η φωνή! Και διόρθωναν οι ηθοποιοί: “Στην πραγματικότητα οι αλλοδαποί ευθύνονται για το 30% των εγκληματικών ενεργειών. Εμείς όμως τους φορτώνουμε το υπόλοιπο 70% και αυτό είναι άδικο”…

Και οι πέτρες όμως ξέρουν τα επίσημα στοιχεία που είχε παρουσιάσει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης αλλά και ο πρώην υπουργός Προ.Πο. Ν. Δένδιας.

ο κ. Ρουπακιώτης ανέφερε ότι για πρώτη φορά στα σωφρονιστικά χρονικά οι κρατούμενοι έφτασαν τους 12.912, όταν οι προβλεπόμενες θέσεις στις φυλακές της χώρας είναι 9.400 και προσέθεσε ότι την τελευταία δεκαετία ο αριθμός των κρατουμένων αυξήθηκε κατά 50%, ενώ κατά 72% αυξήθηκαν οι κατάδικοι με ισόβια κάθειρξη.

Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του αριθμού των καταδίκων με πρόσκαιρη κάθειρξη από 15 έτη και άνω, ενώ την 1η Ιανουαρίου 2013 οι αλλοδαποί κρατούμενοι ανέρχονταν στους 7.875, δηλαδή ποσοστό σχεδόν 65% του συνολικού αριθμού του πληθυσμού των καταστημάτων κράτησης, όπως ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των αλλοδαπών εκτίει ποινές για την λεγόμενη “βαριά εγκληματικότητα” δλδ φόνους, ληστείες, παρόνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, βιασμό, εμπόριο και πώληση ναρκωτικών ουσιών…

Ξαφνικά, όμως, με όλο το δίκτυο της αριστεράς να στηρίζει την παρανομία των αλλοδαπών και να υποθάλπτει την ασυδοσία και την εγκληματικότητα εναντίον Ελλήνων τα πράγματα άλλαξαν!

Επίσημα στοιχεία Δένδια: Πάνω από 130.000 οι αλλοδαποί εγκληματίες την περίοδο 1998 – 2012σύμφωνα με στοιχεία που τηρούνται στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ για την εγκληματικότητα αλλοδαπών και διαβίβασε στη Βουλή ο Δένδιας τα στοιχεία, μετά από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου. Τα εγκλήματα αφορουσαν εγκλήματα ανά την επικράτεια σε βάρος (κυρίως) Ελλήνων αλλά και αλλοδαπών θυμάτων, (ιδού τα ρατσιστικά εγκλήματα). 
Προκύπτει, επίσης, ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των αλλοδαπών δραστών, την περίοδο 1998-2012, είναι αλβανικής υπηκοότητας (σσ έχουν καταγραφεί 64.939 Αλβανοί δράστες), ακολουθούν οι Ιρακινοί, που τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έφθασαν τους 17.351 και οι Ρουμάνοι που έφθασαν τους 15.198. Ακολουθούν Πακιστανοί και Βούλγαροι, που φθάνουν τους 14.721 και 14.720 αντίστοιχα.

Καταλάβατε με τους “κακόμοιρους” τους αλλοδαπούς; Βρε φέρτε το αντιρατσιστικό να μην μιλήσει κανείς τους όταν θα τους κλέψει-βιάσει-σκοτώσει ο “κακόμοιρος αλλοδαπός”… Άντε από εκεί…  http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου