ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Αφυλαχτη Ηπειρος το δραμα συνεχιζεται!!



20131211-202106.jpg
 
Οι Δημαρχοι της Ακριτικης Ηπειρου ζητανε τωρα ακροαση απο τον πρωθυπουργο!!
Μηνες πριν τα εγραφα! Δημοσιευτηκαν εδω και σε πολλα αλλα sites.
Με την ΠΣΕ καναμε διαβηματα στο μετρο των δυνατοτητων μιας Συνομοσπονδιας. εκδοσαμε δελτια τυπου, ζητησαμε συναντηση με τον Υπουργο Προστασιας του Πολιτη κο.Δενδια και δεν εισπραξαμε απαντηση!
Η κατασταση Εγκληματικοτητας εχει γινει παραπανω απο κρισιμη & επικινδυνη!
Φημες λενε οτι το 50% του ΑΕΠ της Αλβανιας οφειλετε στα διατρητα Ελληνικα συνορα!
Μιλανε για Αλβανικα χωρια στα συνορα! οπου τα “Ζωνιανα” μπροστα τους ειναι
“νηπιαγωγιειο”!

Δηλαδη με παρανομια και μεγεθος εγκληματικοτητας με οπλοκατοχη και διακινηση ουσιων και οπλων χωρις προηγουμενο!
Η ανθηση τετοιας εγληματικοτητας, η διακινηση ναρκωτικων και οτι αλλο παρανομο οφελετε στην ελαχιστη εως ανυπαρκτη Αστυνομευση !!
Μερικα παραδειγματα….Το Φθινοπωρο Χειμωνα, βανδαλιζουν τις Εκκλησιες μας κλεβουν Κολυμπηθρες και μανουαλια!
Ο συμβολισμος για τους Χριστιαννους ειναι εξοργιστικος αφου το μαγαρισμα της Εκκλησιας που βαφτισαν τα παιδια τους ειναι απυθμενα βεβηλο!
Οι Αλβανοι Ρομα γυρνανε και ξεριζωνουν οτι πινακιδα υπαρχει και οτι μεταλικο & χαλκινο αντικειμενο βρισκεται μπροστα τους!
Το καλοκαιρι ο κοσμος δεν πηγαινε στα πανυγηρια μας και εορτες μας γιατι ο φοβος επικρατουσε ! κυνηγουσαν τους Δραπετες Αλβανους δολοφονους!
Στα Κτισματα ενα χωριο στην επιμεθοριο, ζωες χαθηκαν μεσα στην οικια τους με τον πιο βιαιο τροπο!
Στην Ηγουμενιτσα το δελτιο της Αστυνομιας οχι μονο στο Λιμανι αλλα και στην Πολη ειναι πιο πλουσιο απο αυτο χωρων της Λατινικης Αμερικης!!
Στα Ιωαννινα η λιγη Αστυνομια κανει αγωνα! ο τοπικος τυπος ειναι ο καλυτερος τροφοδοτης ειδησεων Εγκληματικοτητας για τις Αθηναικες εφημεριδες!
Μην ξεχασουμε οτι μερικοι σε αυτη την Ηπειρο εκβιαστικα προτειναν με υποσχολογια την ασφαλεια με παρουσια Aστυνομικης δυναμης! εναντι ανταλλαγματος!
Ανταλλαγματος – Υποτιθεμενη ασφαλεια ομως, με συνθηκη την Δημιουργια τριτοκοσμικων ΕΟΖ!! και ταυτοχρονα την δημιουργια κεντρων κρατησης/Φιλοξενιας Μεταναστων!
Ακομη τα οποια Στρατοπεδα υπηρχαν και τροφοδοτουσαν αισθημα ασφαλειας με Στρατο και παρουσια, αλλα και σε καποιο βαθμο την τοπικη κοινωνια μπηκαν στην διαδιακασια του ξαφνικου Θανατου!
Αφυλακτη Ηπειρος!!
Μεθοδευση απαξιωσης και αποδομησης του κοινωνικου ιστου με τρομο, ανεργια και εγκλημα αλλιως ενα Πολιτικο ανθρωπνο θεμα και δραμα!
Οι Συνοριοφυλακες πηγαν στον Εβρο και αλλοι καταληγουν καπου στο Κολωνακι να φυλανε Επωνυμους!!
Τα φυλακια και αστυνομικα τμηματα ερημωθηκαν!
Καταντησαμε να θεωρουμε τη μονη περιοδικη “αποτρεπτικη” εμφανιση στην ερημια, ισως τους κυνηγους αλλα φυσικα δεν αρκει κατι τετοιο!
Αφυλακτη Ηπειρος! με γηρασμενους κατοικους με αποδομηση και αποταυτοποιηση της ντοπιας οικονομιας – το παραδειγμα της ΔΩΔΩΝΗΣ ειναι αρκετο! για οσους αντιλαμβανονται!
Η Eπληκτικη δυνατοτητα της πρωτογενους παραγωγης με συγκριτικα πλεονοκτηματα και την μοναδικη βιοπικοιλοτητα της Ηπειρου πλητεται απο διαλυση συναιτερισμων και εμφανιση Α.Ε με Golden Boys!
Τετοιων που εξαγοραζουν και αφηνουν απληρωτους τους κτηνοτροφους για διαστηματα 5-6μηνων!
Απληρωτοι κτηνοτροφοι που οδηγουνται αρον αρον στην πωληση του ζωικου κεφαλαιου σε επιτηδιους Τουρκους Ζωεμπορους προκειμενου προσωρινα βιοπορησουν!
Μια παραγωγη παραδοσιακη πρωτογενη με ποιοτικα μοναδικα χαρακτηριστικα συνδεδεμενη με τον τοπο που δεν την χρηματοδοτει κανενα ΕΣΠΑ!
Το δραμα της ΔΩΔΩΝΗΣ και των ντοπιων κτηνοτροφων εφτασε να γινει εως και “ατακα διαφημισης” σε Θεσσαλικη γαλακτοβιομηχανια ΟΛΥΜΠΟΣ
παρατηρηστε το ..”αντισταθηκαν στο Ξεπουλημα” με εικονες απλων κτηνοτροφων!
Ομως το δραμα συνεχιζεται!!! μεσω του πλαισιου τρομου με φορολογηση των αγροτεμαχιων και αγροτικων κατοικιων – χαρατσια- απειλη πληστηριασμων με παπουδες και γιαγιαδες και μερικους νεους που με πεισμα ακομα διατηρουνται στα ορεινα χωρια της Θεσπρωτιας και Ιωαννινων!!
Ανεργη Ηπειρος ! Το μεγαλυτερο Δραμα! τα ποσοστα Ανεργειας στην Ηπειρο κρατουν τα πρωτεια σε ολη την Ευρωπη!
Δηλαδη και Δυστυχως! αν αυτα μπουνε σε πλαισιο συνθεσης μιλαμε για προγραμματισμενη Εξαθλιωση και σταδιακη απομακρυνση των Ηπειρωτων απο την γη τους!
Κυριοι, χανεται ενα κομματι της Πατριδας μας!
Κυριοι, σταματηστε Επιτελους να αδιαφορειτε για ενα κομματι Ελλαδας που εχει βγαλει τους περισσοτερους αν οχι ολους τους Εθνικους μας Ευεργετες!
Κυριοι, η Ηπειρος ειναι η μητρα του Ελληνισμου των Ακριτων και των Αποδημων!!
Κυριοι, η αμελεια δεν δικαιολογηται και οι σκεπτομενοι ανθρωποι της Ηπειρου την αμελεια και την αδιαφορια την τιμωρουν!
Με Εκτιμηση και εντονη ανυσηχια!
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου