ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Μάνα με ανήλικα παιδιά στην φυλακή για τραπεζοκαθίσματα και ο Προβόπουλος με τον Γεωργίου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΩΡΕ;

Μία μάνα με δύο ανήλικα παιδιά, οδηγήθηκε στο κρατητήριο επειδή έβαλε δυο τραπεζοκαθίσματα παραπάνω στο μαγαζί της! Δεν είχε που να αφήσει τα παιδιά της! Μιλάμε για κράτος – δολοφόνο. Κράτος μισέλληνα. Κράτος – κτήνος υπό κατοχή.

Μια απίστευτη ιστορία αναλγησίας του κρατικού μηχανισμού και της αντίστοιχης νομοθεσίας εκτυλίχθηκε χθες στη Ζαχάρω με θύμα τη σύζυγο ενός επί σειρά ετών δραστηριοποιούμενου επιχειρηματία στην περιοχή.
Η σύζυγος του επιχειρηματία συνελήφθη χθες το μεσημέρι από την αστυνομία με την κατηγορία της μη ύπαρξης αδείας για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του συζύγου της.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η γυναίκα κρατήθηκε όλη τη νύχτα στην αστυνομία παρά το γεγονός ότι ανέφερε στους αστυνομικούς ότι στο σπίτι έχει τα δύο ανήλικα παιδιά της χωρίς κανέναν να τα προσέχει δεδομένου ότι ο σύζυγός της απουσίαζε στην Αθήνα. Κατόπιν αυτού ειδοποιήθηκε η 16χρονη κόρη της να πάει τα δύο ανήλικα 4,5 και 5,5 χρ. αντίστοιχα στο κρατητήριο για να τα προσέχει η ίδια μέχρι αργά τη νύχτα που επρόκειτο να επιστρέψει ο σύζυγός της από την Αθήνα.
Σε ό,τι αφορά το κατάστημα, σημειώνεται ότι έχει άδεια και από τον περ. Σεπτέμβριο (!) είχε ζητηθεί η τροποποίησή της ώστε να έχει το δικαίωμα ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων έξω από αυτό. Επειδή καθυστερούσε η έκδοσή της ο ιδιοκτήτης έβγαλε τα τραπεζοκαθίσματα αφού μάλιστα είχε τη διαβεβαίωση ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τα χαρτιά του.
Η άδεια –κι εδώ είναι ένα ακόμη απαράδεκτο φαινόμενο- εκδόθηκε και ενημερώθηκε ο δήμος Ζαχάρως (όπως ανέφερε η προϊσταμένη της υγειονομικής υπηρεσίας) να ειδοποιήσει τους ενδιαφερόμενους για να την παραλάβουν.
Κι ενώ έχουν γίνει όλα αυτά και πλέον η επιχείρηση λειτουργεί νόμιμα καθ’ όλα, πηγαίνει η αστυνομία και συλλαμβάνει την γυναίκα χωρίς να συνυπολογίσει την χωρίς φύλαξη ύπαρξη των δύο ανηλίκων αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση ύποπτη φυγής η συλληφθείσα.
Το γεγονός αυτό διεδόθη αμέσως χθες στη Ζαχάρω και προκάλεσε την έκπληξη των κατοίκων που συζητούσαν με οργή το θέμα τονίζοντας ότι το κράτος εξαντλεί την αυστηρότητά του σε παραβάσεις του υγειονομικού κώδικα.
Πληροφορίες από το Patrisnews 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου