ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ... ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ 3D ΤΑΙΝΙΑ...!!!


Τι άλλο θα ακούσουμε..Όσο τρελό και αν σας φαίνεται, μία γυναίκα ισχυρίζεται πως έμεινε έγκυος και γέννησε τελικά ένα μελαμψό παιδάκι, εξαιτίας μίας ταινίας 3D. Η Τζένιφερ Στιούαρτ είναι παντρεμένη με τον Έρικ Τζόνσον, o oποίος και υπηρετούσε έναν χρόνο σε στρατιωτική βάση στο Ιράκ. 

Μόλις επέστρεψε, ο λευκός Έρικ βρήκε την επίσης λευκή σύζυγό του αγκαλιά με το μαύρο τους παιδάκι το οποίο εκείνη του εξήγησε ότι συνέλαβε παρακολουθώντας ταινία σε 3D. «Δεν βρίσκω τον λόγο να μην την πιστέψω, αφού τα 3D φιλμ είναι πολύ αληθοφανή. Σήμερα με την τεχνολογία όλα είναι δυνατά», δήλωσε, αναγνωρίζοντας το παιδί ως δικό του. «Έναν μήνα αφότου είδα την ταινία, ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Θα κάνω μήνυση στον κινηματογράφο και στους παραγωγούς. Ευτυχώς ο σύζυγός μου με πιστεύει. Θα μπορούσε να έχει καταστρέψει τον γάμο μου, αλλά ξέρει ότι του είμαι πιστή», δήλωσε η πιστή σύζυγος και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου