ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

XARATSI-TROIKA
Και σα να μην έφταναν όλα όσα περνάμε, έρχεται και νέα "φοροκαταιγίδα" να πλήξει τους ιδιοκτήτες ακινήτων, αφού τις επόμενες μέρες το νομοσχέδιο για το νέο φόρο στα ακίνητα πρόκειται να μπει σε διαβούλευση. Λίγοι θα είναι εκείνοι που θα το γλιτώσουν το νέο χαράτσι μιας και τα κριτήρια θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πληρώνουν για την πρώτη κατοικία και μόνο εφόσον κατοικούν σε αυτή οι μακροχρόνια άνεργοι ή άνεργοι που έχουν λάβει βοήθημα τουλάχιστον έξι μήνες και έχουν οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ.
Η κατοικία δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 120 ευρώ ή τα 3.000 ευρώ ανά τετραγωνικό σε αντικειμενική αξία. Σε αντίθετη περίπτωση ακόμη και αυτοί οι άνεργοι θα πληρώνουν το νέο φόρο ακινήτων.
Το εάν θα υπάρξουν ή όχι εξαιρέσεις για τα φτωχά νοικοκυριά θα εξαρτηθεί από την Τρόικα!
Τι σημαίνει αυτό; Εάν δηλαδή εξασφαλίζονται τα έσοδα που απαιτεί η τρόικα. Αυτό θα σημάνει πως άγαμοι με εισόδημα ως 6.000 ευρώ και έγγαμοι με εισόδημα 8.000 που σήμερα έχουν κάποιες διευκολύνσεις μπορεί να πληρώσουν κανονικά το νέο χαράτσι.
Αυτό που μελετάται είναι αυτή τη στιγμή να μην υπάρξουν εξαιρέσεις, αλλά διευκολύνσεις, όπως περισσότερες δόσεις.http://www.makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Χα χα χα!!!
    ... ε φτάνει πιά αυτό το αστείο με τα χαράτσια...
    ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
    ΟΥΤΕ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ ...
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΒΡΩΜΟΚΟΛΟΠ@ΥΣΤΟΙ... ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή