ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΒΟ ΓΙΑ 250.000 € ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ! του Αντώνη Κουμιώτη
Απίστευτα τα όσα καταγγέλλει και συνάμα αποκαλύπτει στο zougla.gr ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ), σχετικά με την κυοφορούμενη αναδιάρθρωση, κατ΄εντολήν της Τρόικας. Σύμφωνα με τον κ. Θεόδωρο Δημητριάδη, η βιομηχανία αυτή τη στιγμή χρειάζεται μόλις 250.000 ευρώ για να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα (που μπλοκάρουν τα αρμόδια Υπουργεία) και τα χρέη της προς τρίτους δεν ξεπερνούν το παραπάνω ποσό. Την ίδια στιγμή, στη γραμμή παραγωγής υπάρχει ανεκτέλεστο έργο που θα απέφερε στα ταμεία τουλάχιστον 35 εκ. ευρώ.

Ο κ. Δημητριάδης, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτει, μιλώντας στο zougla.gr, ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει επίσημη πρόταση προμήθειας 200 Hummer προς το Ιράκ, ύψους 62 εκ. ευρώ (!!!) και δεν εκτελείται για τους λόγους που ενδεχομένως να καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός. Κωλυσιεργούν για να μην δώσουν επιχειρήματα και το δικαίωμα επιβίωσης σε αυτή την εταιρεία».Το ίδιο αποκαλυπτικός, συνέχισε, «Επειδή υπάρχει και μία ανάγκη προς την Αραβία 200 Leopard και άμεσα υπάρχει μία ανάγκη, εκφρασμένη με την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας στην Αμερική, κάποιων αρμάτων τα οποία χαρίζει ο αμερικανικός στον ελληνικό στρατό και τα οποία χρήζουν ανακατασκευής... Πού θα τα δώσουν αυτά; Είμαστε η μοναδική εταιρεία αυτή τη στιγμή που κατασκευάζουμε και ανακατασκευάζουμε άρματα.
Άρα το σκάνδαλο είναι μεγάλο. Έγκλημα στα όρια της προδοσίας», κατέληξε ο Αντιπρόεδρος των εργαζομένων.
Στο συμπέρασμα του δημοσιογράφου ότι μπορούν να εισπραχθούν δηλαδή 90 εκατ. ευρώ, ο κ. Δημητριάδης τον διέκοψε, λέγοντας χαρακτηριστικά «Και όχι μόνο. Αυτά είναι τα επίσημα».
zougla.gr
indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου