ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκάλυψη - βόμβα από το Spiegel: Το κόμμα του Ρέσλερ είναι ανεκτικό στους παιδόφιλους!


- Σοκάρουν τα στοιχεία που δημοσιεύει το περιοδικό Spiegel 
- Το κόμμα του Φίλιπ Ρέσλερ συγκυβερνά με την Ανγκελα Μέρκελ
- Εκτίθεται και η καγκελάριος της Γερμανίας λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές
- Βουλευτές του κόμματος είχαν παρακολουθήσει μέχρι και πειράματα σε παιδιά με νοητική στέρηση που φιλοξενούνταν από παιδόφιλους!






























Το πολιτικό τέλος του Φίλιπ Ρέσλερ μπορεί να είχε γραφτεί εδώ και καιρό, όμως σήμερα μπήκε η ταφόπλακα. Το περιοδικό Spiegel με δημοσίευμά του, κάνει νέες αποκαλύψεις για την ανοχή του κόμματός του στην παιδοφιλία.

Με έγγραφα, που δίνει στην δημοσιότητα, υποστηρίζει ότι το FDP υπήρξε στο παρελθόν ανεκτικό με παιδόφιλους ακτιβιστές.

Το Νοέμβριο του 1982 το FDP _ που αποτελεί εταίρο του κόμματος της Μέρκελ στην κυβέρνηση _ διοργάνωσε ένα πάρτι για να γιορτάσει το τέλος συνεδρίου του. Η πρόσκληση, η οποία υποσχόταν «συζήτηση και χορό», στάλθηκε όχι μόνο σε μέλη του κόμματος που συμμετείχαν στο συνέδριο στο Βερολίνο αλλά και σε επιλεγμένους ομοφυλόφιλους, λεσβίες και παιδόφιλους. Στην πρόσκληση αναγραφόταν ρητά ότι το κόμμα καλωσόριζε «λεσβίες και φιλελεύθερους, κουτσομπόληδες και αδερφές, κοσμικούς και παιδεραστές».

Τότε, κανείς μέσα από το κόμμα δεν είχε αντιδράσει, ενώ και η νυν υπουργός Δικαιοσυνης της Γερμανίας και αντιπρόεδρος του FDP Σαμπίνε Λόιτχοϊσερ - Σνάρενμπεργκερ κάνει λόγο για λάθος.

Τα έγγραφα ωστόσο που υπάρχουν αποδεικνύουν ότι το FDP στήριζε τους παιδόφιλους από το 1980.

Ζητούσαν τότε, επίσημα σε συνέδρια να καταργηθούν άρθρα στον ποινικό κώδικα που απαγόρευαν την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και εφήβων.

Επίσης, την ίδια χρονική περίοδο το κόμμα του Ρέσλερ είχε χρηματοδοτήσει ομάδες που υπερασπίζονταν παιδόφιλους σε δίκες.

Ανατριχιαστικά πειράματα

Το Spiegel αποκαλύπτει και το εξής ανατριχιαστικό: Υπήρχε το 1980 ένας ψυχολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου, ο Κέντλερ. Τότε έκανε ένα πείραμα - σ.σ. στα χνάρια του Μένγκελε - στο οποίο έπαιρνε εφήβους με νοητική στέρηση και ανέθετε την φροντίδα τους σε σπίτια παιδόφιλων πιστεύοντας ότι αυτό θα έκανε καλό στην ψυχική ανάπτυξη των παιδιών.

Το πείραμα παρακολουθούσαν αδιαμαρτύρητα πολλοί βουλευτές του FDP!

Και η λίστα είναι ατελείωτη: Σχέσεις με κινήματα υπερ της παιδοφιλίας, συστέγαση πολλές φορές και μάχη για να παραμείνουν νόμιμα.

Τι θέση λοιπόν μπορεί να έχει το κόμμα του κ. Ρέσλερ το οποίο συγκυβερνά με την Μέρκελ στην επόμενη Γερμανική Βουλή; 

Του Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος έχει εγκαλέσει άπειρες φορές την Ελλάδα όχι μόνο για οικονομικά θέματα αλλά και για θέματα ηθικής...


πηγη: ΤΟ ΒΗΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου