ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Άγρια βεβήλωση εκκλησιών στην Κρήτη. Αν ήταν τζαμί θα είχε γίνει μακελειό.!!!


Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες ιερέων του Ηρακλείου για την αρρωστημένη δράση αγνώστων, οι οποίοι όχι μόνο παραβιάζουν τους ναούς, αλλά αφού εισβάλλουν μέσα, τους βεβηλώνουν, χωρίς να διστάσουν να αφοδεύσουν, ακόμη και στην Αγία Τράπεζα! Μιλάμε για τρομερό μίσος κατά της ορθόδοξης πίστης!

Ιερείς που επικοινώνησαν με την τοπική εφημερίδα «Πατρίς» εκφράζουν την απορία τους, αλλά και την οργή τους για όλα αυτά τα απαράδεκτα και καταδικαστέα γεγονότα. Όπως λένε χαρακτηριστικά, οι ναοί σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί, έχουν μετατραπεί σε χώρους στους οποίους οι δράστες εκτονώνονται με αρρωστημένο τρόπο.
Βάφουν τους τοίχους, γράφουν συνθήματα και στις πιο ακραίες περιπτώσεις, έχουν αφήσει τα…

περιττώματά τους πάνω στην Αγία Τράπεζα. Τα περιστατικά αυτά, τα οποία έχουν συμβεί σε μικρές εκκλησίες περιμετρικά του Ηρακλείου, έχουν προβληματίσει την τοπική ΕΛ.ΑΣ., η οποία και αναζητά τους ιερόσυλους.
Σύμφωνα με το creteplus.gr, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι δράστες δεν αρπάζουν τα χρήματά από τα παγκάρια ή ό,τι πολύτιμο θα μπορούσε να βρουν στους μικρούς ναούς, προκαλώντας μόνο τους βανδαλισμούς.
Απλά μισούν… Οι διάφορες επιθέσεις κατά ορθόδοξων εκκλησιών έχουν αυξηθεί πάρα πολύ.


ΠΗΓΗΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου