ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ" Μετακινούν αυτοκινούμενα συστήματα οι Σύροι - Τα προστατεύουν με ειδικές δυνάμεις

Πληροφορίες των ρωσικών ΜΜΕ που διαθέτουν ανταποκριτές στην Συρά αναφέρουν ότι "Υπάρχουν συνεχείς μετακινήσεις των συριακών αυτοκινούμενων βαλλιστικών συστημάτων SCUD και κορεατικής κατασευκής βλημάτων Hwasong-6 κλπ, ενώ, ειδικές δυνάμεις έχουν πλαισιόσει όλα τα βαλλιστικά συστήματα και τις πυροβολαρχίες των συστημάτων Bastion με τα βλήματα Yakhon".
 

Αυτό σημαίνει ότι οι Σύροι θα απαντήσουν με μαζικές ρίψεις βαλλιστικών βλημάτων με πρώτη υποψήφια χώρα την Τουρκία...
 
Η πρώτη διατύπωση απειλής για "Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο" υπήρξε πριν από λίγο και προήλθε από την πλευρά του κύριου πρωταγωνιστή της κρίσης της Συρίας: "Η συριακή κυβέρνηση δεν θα αλλάξει στάση ακόμη και αν γίνει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Κανένας Σύρος δεν μπορεί να θυσιάσει την ανεξαρτησία της πατρίδας του", ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Φαϊσάλ Μοκντάντ, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο Σύρος αξιωματούχος τόνισε ότι η Δαμασκός θα κινητοποιήσει τους συμμάχους της απέναντι στον γαλλοαμερικανικό άξονα και πρόσθεσε ότι το καθεστώς έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να αντιμετωπίσει ένα ενδεχόμενο πλήγμα από τη Δύση. "Δεν πρόκειται να δώσουμε πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα απαντήσει η Συρία (...) Η Συρία έλαβε όλα τα μέτρα για να απαντήσει σε μια τέτοια επίθεση", τόνισε.
"Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους αυτή τη στιγμή κινητοποιούν τους συμμάχους τους εν όψει μιας επίθεσης εναντίον της Συρίας. Νομίζω ότι και η Συρία, από την πλευρά της, έχει το δικαίωμα να κινητοποιήσει τους δικούς της συμμάχους και αυτοί οι τελευταίοι θα της παράσχουν κάθε είδους υποστήριξη", σημείωσε με νόημα, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το θέμα αυτό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου