ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Τρώνε τον Σαμαρά με αφορμή τις αμυντικές βιομηχανίες. Ο ρόλος της Φώφης και ο Δραγασάκης μεταβατικός πρωθυπουργός!

Από τον Γιώργο Λαγκάρντ





Σχέδιο για ανατροπή του Σαμαρά και ορισμό μεταβατικού πρωθυπουργού με αφορμή τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες, βρίσκεται σε εξέλιξη! 
Ρόλο-κλειδί στην όλη υπόθεση έχει αναλάβει η Φώφη Γεννηματά, η οποία πιστεύει ότι πρέπει να κυβερνήσει τη χώρα, ως πρωθυπουργός.
Η Φώφη λοιπόν μάζεψε κάτι χαιβάνια δημοσιογράφους, οι οποίοι καλύπτουν το Συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ και τους είπε- δήθεν εμπιστευτικά- πως η Τρόικα με email  απαιτεί να μπει λουκέτο, αλά ΕΡΤ, στις διαπλεκόμενες αμυντικές βιομηχανίες με τα μερακλίδικα στελέχη που διοικούν με πλαστά πτυχία-Αθανάσιος Χρονόπουλος.
Της συγκεκριμένης διαρροής είχε προηγηθεί δείπνο σε οικία μηντιάρχη ο οποίος καθημερινά χτυπιέται μα κάθε τρόπο για να φαγωθεί ο Σαμαράς και να τοποθετηθεί μεταβατικός πρωθυπουργός της αρεσκείας του με συμμετοχή στην κυβέρνηση και του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό το σενάριο προωθούν εκτός του συγκεκριμένου μηντιάρχη- ο οποίος βλέπει το παιδί του να μαραζώνει χωρίς υπουργείο-και οι 3 άλλοι  (σεσημασμένοι) γέροντες της διαπλοκής στους οποίους ο πρωθυπουργός δεν κάνει όλα τα χατήρια!
Η μαλακία του Σαμαρά στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι επέτρεψε να βγει προς τα έξω ότι μπαίνει ο ίδιος μπροστά να διαπραγματευθεί σκληρά με την Τρόικα την αναδιάρθωση των βιομηχανιών αλλά με συνταγή διαφορετική από εκείνη της ΕΡΤ.
Κι αυτό συνέβη όταν η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από τις πρωτοβουλίες της Φώφης και των πασόκων δημοσιογράφων που τρώνε και πίνουν στο Συμπόσιο των 39 χρόνων της αρπαχτής.
Τώρα αν ο Σαμαράς τα σκατώσει, ο Βενιζέλος θα τον βγάλει στη σέντρα και αίφνης από το “πουθενά” θα προκύψει μεταβατικός πρωθυπουργός ο Δραγασάκης και αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών η Ρένα Δούρου!
E, ρε γλέντια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου