ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Έλληνες….Ένας λαός που κυβερνάται με Mail


Η είδηση της ημέρας, σήμερα είναι η απαίτηση της τρόικας να κλείσουν άμεσα οι μονάδες της αμυντικής μας βιομηχανίας. Αυτό που πέρασα και εγώ στα ψιλά, ήταν “το απαιτεί η Τρόικα, μέσω e-mail”. Με ένα Mail, λοιπόν, η τρόικα ασκεί εκτελεστική εξουσία σε αυτόν τον τόπο, ζητώντας να κλείσει κλάδος της ελληνικής παραγωγικής δύναμης.(για να είναι σίγουροι, ότι και στο μέλλον θα αγοράζουμε όπλα, από τους εταίρους, και δεν θα κάνουμε καμιά μαλάκια να παράξουμε δικά μας).
Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά, που ένα mail ορίζει τι πρέπει να κάνει, η κυβέρνηση-
μαριονέτα που έχουμε εδώ. Απόσπασμα από άρθρο της “Ημερησίας”, τον Σεπτέμβρη του 2012, “Σε συνέχεια του σχετικού ρεπορτάζ της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ», το «ΒΗΜΑ» αποκαλύπτει το non paper της τρόικας για τις ρυθμίσεις στην αγορά εργασίας ενόψει των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση.”
Τον Οκτώβρη του 2011, πάλι με mail, ήρθε εντολή, όπως μας ενημέρωνε το “Βήμα”:Κατώτατο μισθό 569 ευρώ απαιτεί με e-mail η τρόικα”
Τον Απρίλη του 2013, πάλι με Mail, διατάζει, για τα ληξιπρόθεσμα χρέη στα Ταμεία, όπως μαθαίνουμε εδώ: “Την ώρα που η τρόικα με κείμενο που απέστειλε ηλεκτρονικά, προχθές βράδυ, επιμένει σε αυστηρό πλαίσιο για την εφαρμογή νέου διακανονισμού είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών στα Ταμεία”

Είμαι σίγουρος, ότι οι εμπνευστές της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, του Mail, όπως ανέφερε και ένας φίλος, δεν είχαν φανταστεί ότι το δημιούργημα τους θα κυβερνούσε χώρες. Απλά δημιούργησαν κάτι με σκοπό, την μεγαλύτερη ταχύτητα στην επικοινωνία. Σίγουρα δεν περίμεναν ότι κάποια “Δημοκρατία”, θα υποκαταστήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κομμάτων, τον αφουγκρασμό της λαϊκής απαίτησης, τον απευθείας διαλόγο της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας με πολίτες, κοινωνικούς φορείς, με το δημιούργημα τους, το Mail……
Εμείς, τραγικοί, μοιραίοι, ακόμα τουλάχιστον, περιμένουμε το επόμενο Mail της τρόικας……
Ως πότε;;
Άνεμος Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου