ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Συνεληφθη ο σεβασμιος 80ουτης γερων μοναχος Δημητριος της μονης Φιλοθεου διοτι πηγε τροφιμα στους εγκλειστους αγωνιζομενους μοναχους ( στο κονακι ) της Ιερας Μονης Εσφιγμενου.

Πριν λίγους μήνες σε άρθρο μας αναφέραμε τον λόγο για τον οποίο οι Έλληνες έγιναν στόχος προς εξολόθρευση από τη διεθνή αλητεία.Ο εχθρός τους είναι ένας, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! Μια παρέα λωποδυτών νομοθετεί τα τελευταία χρόνια στις πλάτες του άμοιρου λαού.

Ένας νόμος υπέρ της Ορθοδοξίας δεν ψηφίστηκε, υπέρ των αιρέσεων και του ισλάμ πολλοί.Ένας νόμος υπέρ των Ελλήνων δεν υπήρξε, ούτε καν κατατέθηκε προς ψήφιση. Υπέρ ισλαμιστών και λοιπών πονηρών αιρετικών, πολλοί. Μιλώντας εκ του αποτελέσματος πλέον, δεν υπάρχει αμφιβολία ποιους σκοπούς εξυπηρετούν τα βδελύγματα . Η πίστη μας προς τον Θεό δεν είναι δυνατή και πολλοί από εμάς αμφισβητούμε ακόμα και την ύπαρξή του.Πιστέψτε με, αυτός που πιστεύει ακράδαντα στην ύπαρξη του τριαδικού Θεού είναι ο διάβολος και φυσικά τα όργανα αυτού. Απλά πράματα, ποιο κράτος θεωρείται από όλους παγκοσμίως σαν προπύργιο της Ορθοδοξίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου