ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΤΟΥ ΠΑΕΙ... ΓΑΝΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ. ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ...

A.Φ. Αμάν μασονόφατσα ρε παιδί μου...χειρότερη και απ του εβραίου! Τι έβαλαν στο καπελάκι και κόλλησε στη καράφλα ; Από τη λίγδα μάλλον κολλάει.


dendias-kapelaki
Τη «συμμαχία» Ελλάδας -Ισραήλ στον πόλεμο κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, αλλά και των νεοναζιστικών ομάδων, δήλωσαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και ο ομόλογός του υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ Γιτζάκ Ααρόνοβιτς.
Οι δύο υπουργοί οι οποίοι συναντήθηκαν στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του Ισραηλινού υπουργού στη χώρα μας, συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και κατέληξαν στο να υπογράψουν, στο άμεσο μέλλον, συμφωνία για την ενίσχυση της αστυνομικής συνεργασίας κυρίως στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και σε θέματα πολιτικής προστασίας.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν μαζί την Εβραϊκή Συναγωγή των Αθηνών και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος, στέλνοντας μήνυμα σε όσους το αμφισβητούν και κατά του ρατσισμού.
«Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής και να πω δύο μόνο πράγματα: Ότι η ελληνική κοινωνία του 21ου αιώνα, αλλά και το ελληνικό κράτος, δεν έχουν κανένα περιθώριο ανοχής απέναντι στο ρατσισμό και τον αντισημιτισμό. Τα δύο αυτά φαινόμενα πρέπει να εξοβελιστούν από την ελληνική πραγματικότητα» δήλωσε ο κ. Δένδιας μετά την επίσκεψη.
Σε ό,τι αφορά την τρομοκρατία, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δήλωσε:
«Η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας είναι μία μάχη διαρκής. Είχα πει από την αρχή όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, ένα χρόνο πριν, ότι θα ήταν μεγάλο λάθος οποτεδήποτε να θεωρηθεί ότι η μάχη απέναντι στην τρομοκρατία έχει κερδηθεί. Η μάχη αυτή είναι διαρκής και θα συνεχιστεί με επαγρύπνηση του κράτους και των υπηρεσιών του».
«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον υπουργό, ο οποίος ήρθε μαζί μου και επισκεφθήκαμε τη Συναγωγή, αλλά και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος εδώ. Πρέπει να θυμηθούμε ότι κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, το 85% του εβραϊκού πληθυσμού εξοντώθηκε. Και το μήνυμα το οποίο στέλνουμε μαζί από εδώ είναι ότι έχουμε χρέος να καταπολεμήσουμε το φασισμό, να καταπολεμήσουμε τον αντισημιτισμό, φαινόμενα τα οποία διαχέονται σε όλο τον κόσμο και σε όλη την Ευρώπη. Και χαίρομαι που ο υπουργός είναι τόσο σαφής στον πόλεμο αυτό, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου εναντίον νεοναζιστικών ομάδων», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Ααρόνοβιτς.
Μετά τη Εβραϊκή Συναγωγή ο κ. Ααρόνοβιτς, συνοδευόμενος από τον κ. Δένδια ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης, όπου ο Έλληνας υπουργός παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Ισραηλινού ομολόγου του.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Ααρόνοβιτς επισκέφθηκε νωρίτερα το πρωί το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αμεσης Δράσης, καθώς και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.
Πηγή:iefimerida.gr

1 σχόλιο: