ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΤΩΡΑ: Η Συρία έστρεψε πυραυλικά συστήματα εναντίον του Ισραήλ. ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.


ΤΩΡΑ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ
Η χώρα τέθηκε σε κατάσταση “εκτάκτου ανάγκης” από φόβο αντιποίνων μετά την ισραηλινή επίθεση στην Συρία.
olympia.gr

Η Συρία έστρεψε πυραυλικά συστήματα εναντίον του Ισραήλ

Δαμασκός.


Οι στρατιωτικοί της Συρίας έλαβαν εντολή να αναπτύξουν πυραύλους προς το Ισραήλ, όπως μετέδωσε η λιβανική τηλεόραση «Al Mayadin», επικαλούμενη πηγές ανώτερων αξιωματούχων.


Η κυβέρνηση της Συρίας, συνήλθε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση για να αποφασίσει σχετικά με την απάντηση της υποτιθέμενης επίθεσης από την ισραηλινή πολεμική αεροπορία, η οποία φαίνεται να βομβάρδισε στρατιωτικές εγκαταστάσεις κοντά στη Δαμασκό στις περιοχές Ντζαμράγια και αλ Χάμ.


Κυβερνητική δήλωση ανέφερε μετά τη συνάντηση ότι «η ισραηλινή επιθετικότητα έχει ωθήσει τη Συρία για όλες τις δυνατότητες αντιποίνων».


Επιπλέον, οι συριακές αρχές είναι έτοιμες να παράσχουν στο λιβανικό σιιτικό κίνημα «Χεζμπολάχ» διάφορα είδη οπλισμού, τα οποία ποτέ πριν δεν είχαν προμηθεύσει.


Εξάλλου, η «Φωνή της Αμερικής» στην τουρκική γλώσσα, επικαλείται πηγές μυστικών υπηρεσιών για παροχή πυραυλικών συστημάτων στη «Χεζμπολάχ» από το Ιράν, ενώ σημειώνει ότι σήμερα, Κυριακή, παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ, όπου έχουν εγκατασταθεί δύο συστήματα του αντι-πυραυλικού συστήματος ‘Iron Dome’.



The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου